QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Gravida Petra Mede om känslorna över att ha passerat 50

22 mar, 2022 
Gravida Petra Mede om känslorna över att ha passerat 50
Petra Mede har fyllt 52, jobbar med flera projekt samtidigt och väntar sitt andra barn som hon valt att skaffa på egen hand. Nu berättar hon om känslorna över att ha passerat 50!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
5 saker du vill veta om Petra MedeBrand logo
5 saker du vill veta om Petra Mede

Petra Mede har fyllt 52 och har fler bollar i luften än någonsin. Hon är gravid med sitt andra barn, programleder den just nu pågående säsongen av Let’s dance, har nyligen släppt den självbiografiska boken Svindlande stunder i Blackeberg och jobbar på en föreställning som har premiär i november. Föreställningen heter 50/50 och manuset som hon just nu skriver på handlar om att fylla 50.

Det var nyligen som Petra Mede accepterat faktumet att hon passerat 50. I en intervju med Aftonbladet berättar hon:

– Jag skulle inte kalla det en 50-årskris för hela mitt liv har varit en kris, så jag tycker det är synd att begränsa det till 50-årsåldern.

Då får Petra Mede sitt andra barn

Petra Medes andra barn är beräknad att komma till världen i juni, bara veckor efter Let's dance-finalen i maj. Att leda det direktsända programmet som höggravid är ingenting hon oroar sig över, mer än att hon tänker att det blir en utmaning för de som syr upp hennes klädsel vecka för vecka, eftersom att hon kommer att ha nya mått hela tiden på grund av den växande magen.

David Lindgren och Petra Mede under premiären av Let's dance på TV4.
David Lindgren och Petra Mede under premiären av Let's dance på TV4.

Den folkkära programledaren är idag mamma till nioåriga dottern Adeline, som hon har ihop med exet Mattias Günther. Petra och Mattias separerade två år efter dotterns födsel, och idag är Petra väldigt förtegen om sitt privatliv.

Annons

Barnet som växer i hennes mage har hon valt att skaffa på egen hand.

– Nej det här gör jag på egen hand, som jag gör med så mycket i livet, sa Petra Mede när hon först berättade om graviditeten i Nyhetsmorgon.

”Älskar att få jobba och vara mamma”

Det höga tempot i kombination med en graviditet är ingenting som grämer Petra Mede. Och några planer på att sänka sitt tempo har hon inte.

– Jag älskar att få jobba och vara mamma, det är de två sakerna jag tycker är helt fantastiska. Och än så länge har jag fått privilegiet att göra bägge, säger hon vidare i intervjun med Aftonbladet.

Foto: TT

Annons