QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Hannah Widells familj – och allt vi vet om pojkvännen Philip Lindh

19 aug, 2021 
Hanna Widell med pojkvännen Philip Lindh
Detta är hela medieprofilen och entreprenören Hannah Widells familj och släktträd, samt allt vi vet om 15 år yngre pojkvännen och blivande pappan till hennes fjärde barn, Philip Lindh.
Annons
TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades deBrand logo
TV: Hannah Widell och Philips kärlekssaga – så träffades de

Hannah-Li Matilda Sunnanän Widell, 46, tidigare Widell Rosander och Stjernberg Widell, är en mångsysslande entreprenör och mediepersonlighet, med en lång bakgrund inom TV-branschen, bland annat som programledare.

Tillsammans med systern Amanda Schulman driver hon produktionsbolaget Perfect Day, genom vilket de också släpper podcasten Fredagspodden (med Hannah & Amanda). De har också skrivit en bok, Två systrar, om deras liv som dessutom nyligen gjorts en serie på. Serien har samma namn och har premiär 5 september i Viaplay.

Hon har tre barn och två ex-män – men allra senast i ropet är dock Hannah Widells graviditet med den 15 år yngre pojkvännen Philip Lindh, 31.

Här är sammanställningen på hela Hannah Widells släktträd – plus allt vi vet om den blivande pappan till deras första gemensamma barn.

Annons

Philip Lindh – allt om Hanna Widells pojkvän

Philip Lindh och Hanna Widell träffades för ganska exakt två år sen ute på krogen, och väldigt tidigt in i relationen ska de ha pratat om att skaffa barn ihop.

– Jag och Philip träffades för två år sen och bestämde oss, trots åldersskillnader och allt, att köra på det här. Han har ju inga barn och jag har tre barn så det här är fantastiskt på alla sätt och vis att vi nu får ett gemensamt barn, säger Hannah Widell till Aftonbladet.

Kärleken verkar flöda fullständigt då de också har hunnit förlova sig i juli förra året, och innan dess tatuera in varandras namn på sig själva, efter en vadslagning.

– För att göra en lång historia kort så började det med en på skoj-vadslagning som jag förlorade. Jag kan tyvärr inte gå in på om vad det handlade om. Men sedan pratade vi om att det är väldigt tråkigt att ha tvingat på någon ens namn, det vill man ju ska vara en kärlekshandling så klart. Då tog vi ett beslut om att göra varsin tatuering, sa Hannah Widell då till Aftonbladet.

Annons

Om Philip Lindh

Ålder: 31
Bor: Stockholm
Yrke: Arkitekt på Kockum Luttinger Söderström
Utbildning: Masterexamen i arkitektur vid KTH

Hannah Widells familj – ex-männen och barnen

Mamma: tv-producenten, Stina Stjernberg, 71
Pappa: Fotografen och filmarbetaren Bengt Widell, 72
Farmor: Journalisten och legendariska tidningsmakaren Gunny Widell
Syskon: Helsystern Amanda Schulman, bonussystern Amelia Widell
Ex-makar: Calle Rosander, 50 (mellan åren 2003-2007), Gustav Wallin, 43 (mellan åren 2013-2019)
Barn: Rosa Rosander, 17, Wilma Wallin, 9 och Wille Wallin, 6 – och en till i magen!
Husdjur: Hundarna Maxim och Itzy (som ofta berättas om i systerns make Alex Schulman och Sigge Eklunds podcast – Alex & Sigge, samt har fått ett klädmärke namngivet efter sig.)

Källa: Aftonbladet/Instagram
Foto: Instagram: @hannahwidell

TV: Hannah Widell om nya tillskottetBrand logo
TV: Hannah Widell om nya tillskottet
Annons