QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Gift vid första ögonkastet-Arvids mormor skickade honom på sexkurs

26 apr, 2023 
Arvid Stark och Margareta Tingström
Arvid Stark är en av deltagarna från årets Gift vid första ögonkastet. I början av säsong har hans relation med mormodern Margareta varit i fokus.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021Brand logo
Så gick det sen för deltagarna i Gift vid första ögonkastet 2021

En ny säsong av Gift vid första ögonkastet är i full rullning, och tittarna har fått stifta bekantskap med paren som gifter sig för att testa kärleken.

En annan person som gjort entré i säsongen är deltagaren Arvid Starks, 34, mormor Margareta Tingström, 87. I öppningsscenen av det första avsnittet dansar de fint med varandra och han berättar att de bor ihop på Djursholm i Stockholm.

Arvid Stark har parats ihop med Ida Lind i Gift vid första ögonkastet.
Arvid Stark har parats ihop med Ida Lind i Gift vid första ögonkastet.

I en intervju med Aftonbladet berättar han också att de har ett starkt band till varandra, och att det började formas när han var sex år och hans föräldrar skilde sig.

Annons

“Det är väldigt viktigt för oss med fysisk beröring”

Hans mor flyttade till Gotland, vilket innebar att Arvid och hans syster pendlade mellan Visby och Bromma. Då fanns mormodern där som en trygg punkt.

– Det har varit väldigt värdefullt för mig i en uppväxt som präglats av flytt och byta miljö och sådär. Vissa pratar om att de har sina rötter på en viss plats, jag har ju varit lite rotlös. Men här har mina rötter funnits, så jag har alltid kunnat komma tillbaka hit, säger Arvid Stark och menar huset i Djursholm.

Under dansen i premiäravsnittet utbyter barnbarnet och mormodern kramar och pussar, något som fått en del tittare att höja på sina ögonbryn. Men det är inget märkligt med det menar de. Som de säger: I Djursholm pussas man.

– Det är väldigt viktigt för oss med fysisk beröring. Du tänker kanske inte ens på att vi pussas, kanske inte jag heller, för mig är det så naturligt när vi pratar med varandra att bara lägga en hand på sådär för det är en del i min kommunikation.

Annons

Arvid om mormoderns råd: “Följde med mig in i min sexdebut”

I intervjun med Aftonbladet berättar de också att mormodern skickade Arvid Stark på en sexkurs när han var 19 år gammal. Sex är ett ämne som de pratat mycket om och förslaget att gå kursen var inget konstigt.

– Mormor, du har ju inte bara varit en trygghet för mig utan du har ju lärt mig om livet, om nyfikenhet och inte minst om sex. Det du sa till mig redan i mina tidiga tonår, det tror jag följde med mig in i min sexdebut, säger Arvid till sin mormor.

Foto: TT

Annons