QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Gift vid första ögonkastet 2021: Här är alla nya deltagare!

04 feb, 2021 
AvHanna Carlsson
Alla deltagare i Gift vid första ögonkastet 2021.
Snart startar nya säsongen av SVT:s Gifta vid första ögonkastet 2021. Här är en kort presentation av deltagarna – och allt du behöver veta om säsong sju.
Annons
Här är deltagarna i ”Gift vid första ögonkastet” - se klipp från den nya säsongenBrand logo
Här är deltagarna i ”Gift vid första ögonkastet” - se klipp från den nya säsongen

Gift vid första ögonkastet är tillbaka med en sjunde säsong som börjar sändas den 18 februari på SVT och SVT Play. I år möter vi förutom de sex nya deltagarna dessutom en ny experter i form av tidigare deltagaren Elizabeth Feurst från säsong 3. Tillsammans med sexologen Karl Norwald, parterapeut Satu Hirsch Fjellstedt och psykolog Fredric Bohm hoppas experterna att deltagarna ska hitta deras livs kärlek i programmet.

Elizabeth Feurst har tidigare berättat att hennes roll kommer vara att ställa de kritiska frågorna, hur vet experterna att de matchat rätt? Vad är en perfekt match? Dessutom har hon sagt att hon kommer finnas med som ett stöd till deltagare, då hon själv tidigare gjort liknande resa.

Alla deltagare i Gift vid första ögonkastet 2021

Johan, 31. Grävmaskinist, Torshälla.

Johan hoppas på livslång kärlek. ”Jag vill absolut träffa nån som kan betyda livet för mig”.

Sofia, 25. Lärarstuderande, Solna.

Sofia känner att hon mått dåligt i tidigare relationer. ”Man ska kunna vara sig själv och jag ska få tillbaka lika mycket som jag ger”.

Annons

Anton, 28. Kundtjänstchef, Alingsås.

Anton längtar efter att bilda familj och leva Svenssonliv. ”På en skala mellan 1 och 10 är jag kanske en 5a, jag är inte särskilt attraktiv, men inte heller ful, jag är i mitten”.

Susanna, 31, Socionomstuderande, Hölö

Susanna vill bryta sitt relationsmönster: ”Min mormor har sagt att jag fiskar efter fel typ av killar, fiskar i fel vatten”.

Annons

Lars, 35. Läkare, Stockholm.

Lars söker den rätta: ”Det är inte alltid de tjejer som jag tycker är otroligt attraktiva som skulle vara bra på längre sikt”.

Elinor, 28, IVA-sjuksköterska, Stockholm.

Elinor beskriver sig som trött på killar som bara ser henne som en glad och kul tjej: ”Jag är singel för att det inte är nån som fångat in mig ännu”.

Annons
Elinor, 28, IVA-sjuksköterska.

Så blir sjunde säsongen av Gift vid första ögonkastet

Gift vid första ögonkastet bygger på att sex ofrivilliga singlar som letar efter deras livskärlek. De utvalda parens första möte blir vid vigseln, där de bara minuter efter de träffats för första gången ska lova varandra evig kärlek. Tittarna får sedan följa deras första tid som nygifta. Efter fyra veckor får paren besluta om de vill fortsätta vara gifta eller inte.

SVT skriver att under säsongen kommer saker och ting ställs på sin spets och inget blir som man tror. En spännande och stormande säsong att se fram emot helt enkelt.

Säsong 7 av Gift vid första ögonkastet har premiär på SVT och SVT Play den 18 februari.

Foto: Ulrika Malm/SVT

Annons