Gravida Carolina Gynning om kroppen: "Kommer jag nånsin få tillbaka den?"

Carolina Gynning.
1:09

Efter reklamen: Allt om Gynning och Viktors kärlekshistoria

(1:09)

Slå på ljud

Carolina Gynning är gravid med sitt tredje barn, och sitt första gemensamma barn ihop med kärleken Viktor Philipson. Och nog längtas det en hel del efter att det lilla ska komma till världen, från bådas håll.

”Mamma och Pappa väntar på dig din lilla busunge!”, skrev Viktor i ett inlägg på Instagram för bara veckor sedan, när han delade en bild där han håller om Carolina.

Carolina Gynning väntar dotter nummer tre

Sedan tidigare relation har Carolina döttrarna Alicia och Adele, och i magen ligger nu ännu en dotter. Det var i podcasten Berg och Gynning hittar sig själva, som Carolina har ihop med vännen Carina Berg (som vid tillfället också var gravid med sitt tredje barn), som de båda avslöjade att de väntar döttrar!

Carolina Gynning om att fortsätta vara särbos efter dotterns födsel

Tankarna kring kroppens förändring

Innan Carolina Gynning försökte att bli gravid med sitt tredje barn hade hon minst sagt legat i gällande träningen. Hennes kropp var vältränad, något vi då och då fick ta del av på bilder på hennes Instagram. Och i och med kroppens förvandling under den pågående graviditeten undrar hon över om hon kommer att få tillbaka sin kropp som den var innan.

”En fråga jag ställer mig just nu är ? Kommer jag någonsin få tillbaka den här SUPERKROPPEN? Visst är det allra viktigaste att bebis kommer ut och är frisk och kry och att allt går bra med förlossning osv... Men det skulle ju va skönt att se ut såhär när man kommit hem från BB”, skriver Carolina Gynning i ett inlägg på Instagram.

Gravida Carina Berg och Carolina Gynning avslöjar könen på barnen

Bland kommentarerna finns det många som påpekar att superkroppen ju är den med en bebis i magen.

Foto: TT