QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Camilla Läckberg om tuffa tiden – tar ett steg tillbaka

04 maj, 2021 
Camilla Läckberg om tuffa tiden – tar ett steg tillbaka
Det är typ konstant full rulle för Camilla Läckberg, men nu verkar det som att kropp och sinne säger ifrån. Läs Camilla Läckbergs ord om hur hon nu tar ett steg tillbaka.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons
Camilla Läckberg – om relationen till sin kroppBrand logo
Camilla Läckberg – om relationen till sin kropp

Deckardrottningen Camilla Läckberg som allt jämt har många järn i elden och just nu är aktuell med både sin långfilmsdebut med Glaciär, och andra säsongen av serien Lyckoviken, känner sig utmattad.

”Fick fantastiska bilder idag från plåtning med Bingo Rimér. Men känner mig inte inuti som bilderna ser ut”, både tackar och slår Camilla Läckberg fast på sina sociala medier samtidigt som hon visar upp en av de nytagna bilderna.

Camilla Läckberg om tuffa tiden: ”Kämpar”

Småbarnsmamman Camilla Läckberg förklarar vidare att hon har det tufft, och att hon känner att hon inte räcker till.

”Är trött, stressad, kämpar fortfarande med min vikt och mitt allmänna fysiska välmående. Jag känner att jag dras och slits i från alla håll, massor av ‘kan du bara’, massa förväntningar på min tid som jag ofta upplever som helt orealistiska och orimliga. Sen på det leverera jobb i tid, och samtidigt räcka till som fru, mamma och vän. Det kommer inte hålla i längden om jag inte sätter gränser. Så säger just nu ‘nej’ oerhört mycket. Även till roliga saker. Även till att träffa människor jag älskar”, fortsätter Camilla Läckberg.

Annons

Camilla Läckberg: ”Just nu har jag inget att ge”

Så nu väljer Camilla Läckberg att varva ner några hekto, och tar ett steg tillbaka in till sig själv. Och hon vädjar till sin familj och sina vänner att ha förståelse för att hon nu kommer tacka nej till tillställningar och annat i större utsträckning än innan.

För nu är det dags för Camilla-time!

”Jag måste framförallt nu fokusera på att skriva. Och då behövs det lugn och ro. Och jag måste få en chans ta tag i mitt fysiska välmående. ‘Ska vi ses på middag’, ‘ska vi ses på lunch’ och så vidare. Det blir omöjligt komma in i bra vanor igen. Det går bara inte. Frestelser och jag lirar inte särskilt bra. Så alla vänner mfl som just nu får ‘nej, nej, nej’ gång på gång, - jag älskar er och saknar er - men var sak har sin tid och just nu har jag inte så mycket att ge, och behöver fylla på med att bara vara... introvert. Annars kommer ljuset brinna i bägge ändar.”

Foto: TT/Instagram

Annons