QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

Agneta Sjödins stöd till dottern Maja – efter orden om sin ångest

25 maj, 2021 
tt
Agneta Sjödin och Niklas Strömsteds 23-åriga dotter Maja öppnar nu upp om sitt mående, som inte alltid är på topp. Och mamma Sjödin gör klart att hon är stolt över sin dotter som nu delar med sig av sin psykiska ohälsa. Läs orden här!
Annons
6 saker du kanske inte visste om Maja StrömstedtBrand logo
6 saker du kanske inte visste om Maja Strömstedt

Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts fick under sin tid ihop dottern Maja Strömstedt. Idag är hon 23 år gammal, och håller på att slå igenom stort som artist och låtskrivare. Maja har fått skivkontrakt i USA, och skriver också låtar åt andra – bland annat årets Melodifestivalen-bidrag New Religion av Anton Ewald.

Maja Strömstedt: Känner mig ledsen

Men trots en begynnande karriär, och med kärleksfulla föräldrarna Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt som stöttar, och även en varm bonusmamma vid namn Jenny Strömstedt – så är livet för Maja Strömstedt inte alltid på topp. Något hon nu öppnar upp om på sina sociala medier.

”Sociala medier är sällan den plats där vi får se den sanna sidan av livet, varje fall inte på mina. Men jag vill att det ska vara så. För jag vet att jag inte är den enda som känner mig ledsen, ångestfylld, förvirrad, att jag gråter utan att veta varför, trycker ner mig själv, kämpar för att kliva upp ur sängen och har svårt att sova. Vissa dagar tar hårdare än andra och vissa dagar hanterar jag det bättre än andra.”, skriver nu Maja på sina sociala medier.

Annons

Maja Strömstedt vill vara mer transparent på sociala medier

Maja fortsätter berätta om sitt mående, och slår fast att hon inte vill att folk ska tycka synd om henne, utan att hon vill nå ut till andra som också mår dåligt.

”Men precis som allting annat i livet, så pendlar min mentala hälsa upp och ner, vilket är okej. Idag mår jag helt okej, men i början av veckan gjorde jag inte det. Och anledningen till att jag delar med mig av det här är inte för att tycka synd om mig själv, utan för att den här publiceringen kanske kan få en enda person där ute att känna sig mindre ensam. Det är det jag vill. Och jag förstår dig. Jag kanske inte vet exakt hur du mår eller vad du går igenom, men jag ser dig.”, avslutar kändisdottern sitt känslosamma inlägg.

Mamma Agneta Sjödin är stolt över dottern

Och någon som är snabb på att svara upp på Majas ärliga inlägg – är mamma Agneta Sjödin som gör klart att hon är stolt över sin dotter som vågar öppna upp sig inför alla.

”Älskar att du är så modig, äkta, ärlig och i kontakt med allt som är du! Älskar dig!”, svarar Agneta Sjödin. Och hennes stöttande inlägg är ett av flera – även pappa Niklas andra ex Eva Dahlgren kliver in och skickar ett hjärta under hennes ärliga ord.

Annons