7 gånger som Carin da Silva varit så träffsäker på Instagram

Vänster: Carin da Silva går ut genom en dörr. Höger: Carin da Silva ler.
5 karriärkvinnor du måste följa på Instagram
0:58

Efter reklamen: 5 karriärkvinnor du måste följa på Instagram

(0:58)

Slå på ljud

Föräldraskap, träning och vardagsproblem – det är några av sakerna som profilen Carin da Silva skämtar om på sin Instagram. Om du inte har sett hennes sketcher har du definitivt missat något. Här är några av hennes mest träffsäkra videos, förbered dig på magont orsakat av skratt och en stor dos av igenkänning.

Träningsallergin

Vi älskar ju träning men ibland tar det emot att ta sig till utegymmet, ut i spåret eller till padelbanan. Vissa dagar önskar man nästan att man hade en ursäkt att ligga i soffan eller ute i solen och lata sig istället. Allergi någon?

Nyckeln till lycka

Rolig och träffsäker beskriver många av Carins sketcher, och den här videon är inget undantag. Finns det egentligen något mer energikrävande än att diskutera med dumma personer? Tror knappast det. Vi är beredda att tro att profilen faktiskt hittat nyckeln till lycka!

Semester från föräldraskapet

Självklart älskar vi våra barn och att vara förälder är ju fantastiskt många gånger, men som “Carin” säger i videon – ska man orka vara förälder hela dagen? Ibland önskar man ju faktiskt att man kunde få ta lite semester från föräldraskapet.

Prata i telefon bland folk

Hur störigt är det inte när en främling bråkar med någon i telefon i till exempel kollektivtrafiken? Ofta händer det såklart också när man själv vill sitta ner och ha en lugn stund för sig själv. Som “Carin” säger: Om man ändå ska tvingas höra på bråket kan man lika gärna få höra bägge sidor, då slipper man i alla fall sitta och fundera på vem av bråkstakarna som har rätt.

Hårsnoddarna som försvann

Alla som någon gång ägt hårsnoddar förstår precis vad som åsyftas i videon. Var tar egentligen alla hårsnoddar vägen? Är det någon som äter upp dem? Det är, och kommer antagligen förbli, ett evigt mysterium.

Pandemioutfiten

Någon som känner igen sig? Det gör i alla fall vi. Många dagar i sträck har man haft samma kläder. Nu när vi äntligen börjar se ljuset i tunneln gällande pandemin ser vi fram emot att sätta på oss en ny snygg outfit och lämna de gamla pandemi-trasorna hemma.

Snacka inte skit om vår kompis

Vår bästa vän, aka. kaffe, har gjort mycket gott för oss. Hen har hindrat oss från att somna stående x-antal gånger och varit en utmärkt vän på fikaraster. Just därför är det helt obegripligt för oss hur man inte kan gilla kaffe. Snacka inte skit om vår kompis, okej?

Vill du se mer av Carin da Silva? Kika in på hennes blogg.

Utvald läsning