QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

11 problem alla kvinnor med stor rumpa känner igen sig i

31 jan, 2017 
Du som är begåvad med en rumpa modell större vet att den inte kommer utan sina baksidor....
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vissa spenderar många timmar på gymmet med att ”squata” sig till den där Kim Kardashian/Nicki Minaj/Jennifer Lopez-rumpan. Stort, putigt och runt ska det vara nu för tiden.

Men en del av oss har fått den där stora rumpan på naturlig väg – och den är inte helt problemfri! Här listar vi några situationer du med stor rumpa antagligen känner igen dig i…

Läs också: Träna hemma – 4 övningar för fastare rumpa

1.Inga jeans passar någonsin perfekt. Antingen sitter de bra över rumpan men för säckigt över lår och knän, eller så får man klämma in baken i en storlek mindre, vilket får den att vilja krypa ut över byxlinningen för att inte kvävas där inne…

via GIPHY

2. ALLA kjolar och klänningar blir för korta baktill. Om man inte köper en modell som är sydd för att vara längre bak, då kanske det jämnar ut sig. Kanske.

via GIPHY

3. Det är alltid för trångt mellan borden på restauranger. Du får sakta, sakta, pressa dig in mellan bord och stol för att inte ställa till en scen med mycket krossat glas…

Annons

4. Problemen som kan uppstå när du sätter dig. Har du en kjol som inte går nedanför knäna? Då kan du lika gärna sätta dig näck på stolen. Extra härligt en varm sommardag på en stol av plast eller med en skinndyna!

via GIPHY

5. Lite för många har sett din skåra. Oundvikligt alla gånger du inte har långklänning, oavsett om du sätter dig, böjer dig framåt – eller ibland bara står.

via GIPHY

6. Folk tror att du kan dansa. Och att twerk är ditt bästa move. Låt dem inte övertala dig!

via GIPHY

7. Lösa jeans, à la boyfriend-modell, får dig att se antingen enorm eller hemlös ut. Du har helt enkelt fått acceptera att dina kurvor kräver plagg som visar upp dem.

via GIPHY

8. Din rumpa sväljer trosor hela. Hipstertrosor blir din motsvarighet till string – för tar du på dig ett par riktiga stringtrosor är det risk att du aldrig hittar dem igen…

9. Tanken på att springa i shorts får dig att skratta högt. Förutom att halva skinkorna antagligen dallrar utanför, så vet du nog gott och väl vad lårskav är (och hur oskönt det känns).

via GIPHY

10. Bikinin är din fiende. Och inte för att du inte är snygg, utanför att INGEN verkar kunna designa en bikinitrosa rätt för rejäla bakar. Du har antagligen stått och smusslat i provrummet för att byta delarna så att du kan få trosan i en-två storlekar större än överdelen.

via GIPHY

11. Din kille kan antagligen inte hålla händerna borta – den är som en handmagnet! Det är som att din svank har blivit ett armstöd och din skinka en stressboll! Morr!!!

Foto: Giphy, Thinkstock

 

Annons