QuizHusdjurHumorHoroskopHem & inredning

102-åringen hittade kärleken på ålderdomshemmet – i 100-åring

13 apr, 2022 
AvAino Oxblod
Phyllis och John på ålderdomshemmet
Youtube.
Man är aldrig för gammal för att bli kär – det visade 102-åriga Phyllis när hon hittade kärleken i 100-åriga John på ålderdomshemmet.
Paret träffades 2019 och gifte sig efter en tid av dejting.
– Vi blev kära i varandra, har Phyllis berättat för ABC.
Annons

Att hitta kärleken kan vara svårt i vilken ålder som helst, men att hitta rätt när man passerat 100 år är det inte många som lyckas med. Men 2018 hittade 100-åriga krigsveteranen John Cook kärleken i två år äldre Phyllis, när de bodde på samma ålderdomshem.

Paret dejtade i ungefär ett år innan de bestämde sig för att slå på stora trumman och gifta sig sommaren 2019. Det var efter bröllopet som paret, bosatta i delstaten Ohio, uppmärksammades av amerikanska medier.

5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmateBrand logo
5 oväntade tecken på att du har hittat din soulmate

– För att vara ärlig, vi blev kära i varandra. Jag vet att du tänker att det är lite långsökt för personer i vår ålder, men vi blev kära i varandra, berättade Phyllis Cook för ABC7 News.

Blev kära på ålderdomshemmet

Både John och Phyllis har varit gifta två gånger tidigare, och förlorat sin partnerns. Därför var lyckan stor när de fann varandra på ålderdomshemmet i Sylvania, Ohio.

– Vi passar bara ihop på många sätt, och upptäckte att vi trivs i varandras sällskap, berättar John för tv-kanalen.

Paret berättade hur de tycker om att umgås på ålderdomshemmet, och gärna äter mat ihop eller sitter i solen – men att de samtidigt värnar om sin egentid och vill vara ifrån varandra också.

– Vi har behållit båda våra lägenheter. Han bor en trappa upp och jag en trappa ner, sa Phyllis.

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons