Jenny Alversjös nya insikt – 2 veckor efter operationen

I flera år har TV4-tittarna fått se Jenny Alversjö, 46, som programledare i Nyhetsmorgon ett par dagar i veckan. I höstas försvann hon hastigt från programmet och strax därefter avslöjade Jenny anledningen till detta. Hon hade nämligen drabbats av en hjärnblödning.

Efter att ha varit sjukskriven i nästintill tre månader återvände Jenny till sitt jobb på TV4. Programledaren har vid flera tillfällen uttryckt sin tacksamhet över att hon kan fortsätta leva sitt liv som vanligt efter stroken.

”Jag är så enormt tacksam att jag mår så bra. Vet att ni är många som inte känner och mår som jag. Tänker på er hela tiden. Och ge inte upp. Vi tar en dag i taget”, skrev hon i ett inlägg i februari.

Jennys besked efter operationen

I mars försvann Jenny Alversjö återigen från Nyhetsmorgon. Efter flera veckors tystnad la programledaren upp ett inlägg på Instagram där hon berättar att hon har genomgått en operation. Detta efter att läkarna upptäckt vad som orsakat hjärnblödningen.

”Jag mår bra. Är såklart trött och har ont men ändå – de hittade orsaken. Är enormt glad och tacksam”, skrev Jenny på Instagram förra veckan.

TV4-profilen är nu återigen sjukskriven och ersätts av sina kollegor i Nyhetsmorgon tills vidare.

Nya insikten efter vännens död

Förra veckan kom det tragiska beskedet att programledaren Adam Alsing har gått bort i sviterna av covid-19. Jenny Alversjö är en av de personer som har skrivit en hyllning till honom på Instagram.

De tuffa månaderna efter hjärnblödningen och vännens plötsliga bortgång har fått Jenny att komma till en ny insikt. För sina följare berättar Nyhetsmorgon-profilen om tankarna.

”Mitt i sorgen och allt nattsvart blommar magnolian utanför porten. Tänker att jag inte vill slösa en enda sekund av livet”.

I kommentarsfältet stöttas Jenny Alversjö i sin sorg och flera personer hälsar att de känner igen sig i hennes nyfunna respekt för livet.

 

FOTO: TV4, Instagram

LÄS MER:

Efter läkarnas upptäckt – Jenny Alversjö har opererats igen

Jenny Alversjö om stroken: Mitt liv kommer alltid vara före och efter

TV4-profilen Jenny Alversjö akut till sjukhus efter stroke

Utvald läsning