SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Robert Wells om vårens träningsresa: "Jag kommer skapa musik speciellt för er!"

08 feb, 2020 
Robert Wells är aktuell med ny turné och som en av profilerna på vårens MåBra-resa. Här bjuder den folkkära musikern på sina bästa hälsotips.
Annons

Robert Wells har många stränga på sin lyra, eller man kanske ska säga tangenter på sitt piano? Sedan mitten av 80-talet har vi fått njuta av hans musikaliska magi och via tv-program som Så ska det låta och Körslaget har miljontals svenskar blivit bekant med den långhårige pianisten.

Vid sidan av tv-uppdrag står också Robert bakom konsertturnén Rhapsody in Rock som i skrivande stund setts av över 1,5 miljoner besökare.

I vår är han dessutom aktuell som en av profilerna på vår MåBra-resa, där vi under sju dagar tränar, dansar och sjunger tillsammans under den spanska solen i Malaga.

Vi fångade Robert i farten för att kolla läget inför vår gemensamma träningsresa:

Åk på träningsresa med MåBra till Malaga
Höstens träningsresa gjorde succé!

Vad sysslar du/är aktuell med just nu?

– Det är ett år fyllt av reunions med underbara kollegor. Jag och Peter Harryson tillsammans med Anders Berglund skall ut på vårturné innan MåBra-resan! och i sommar ska jag till Dalhalla med mitt konsertprojekt Rhapsody in Rock. 

Annons

Vad gör just du för att må bra?

– I början av året så är vi i Florida där det blir mycket powerwalks och gym. Det är viktigt för att orka med alla resor och stillasittande vid pianot och i bilen. Just nu har jag en rehab-period med mycket coreträning för att stärka upp.

Vad är hälsa för dig?

– Vi tänker mycket i familjen på vad man stoppar i sig sedan några år. I början som musiker i blev det mest skräpmat och oregelbundna tider. Fortfarande kan det bli en korv på bensinmack när man spelat sent. Men lyckligtvis mer sällan. Under mina första turnéresor till Kina lärde de mig att äta mycket ingefära. Det hjälper faktiskt mot det mesta!

Vad kommer vi att få göra tillsammans med dig på MåBra-resan?

– Jag vill dela med mig hur man som musiker och entreprenör hittar motivation. Min bok från förra året heter  Blod Svett och Toner. Det är också en passande titel på det föredrag jag skall hålla. Sen blir det mycket musik förstås. Jag ser oerhört mycket fram emot att träffa gästerna och självklart så gör jag en hel del musikaliskt med min fru Maria Wells och Lili Öst på plats.

Annons

Vad ser du särskilt fram emot inför vårens MåBra-resa

– Det viktigaste för mig är alltid att gäster som kommer på mina konserter skall må bra och få något att minnas efteråt. Musik är en viktig del av välbefinnande. Jag tänker presentera lite alternativ till yogamusik till exempel och skapa en kväll med musik speciellt för MåBra-resenärerna!

 

Följ med oss på vårens roligaste träningsresa!

Träningsresa i Spanien 2020!

Träna, sola och lyssna på föreläsningar tillsammans med MåBra, Sveriges ledande inspiratörer och nya träningskompisar. Säkra din plats på vår populära träningsresa till Malaga.

Läs mer och boka här!

 

Res till Spanien med MåBra på en hälsoresa.

Annons