SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

Martina Haag lär oss sina bästa löpknep – på MåBra-resan!

18 jan, 2019 
Martina Haag på MåBra-resan 2019.
Författaren och löpexperten Martina Haag är en av profilerna som följer med på vårens härligaste hälsoresa med MåBra. "Jag vill visa att det finns en väg att springa milen för alla som tänker de är för gamla/trötta/otränade", säger hon. Följ med du också!
Annons

I maj är det dags för en uppföljare till höstens succéresa! Vi återvänder till vår pärla på Spanska solkusten, med ett härligt gäng inspirerande hälsoprofiler och ett späckat schema som innehåller träning, yoga, dans, meditation och mycket mer.

Läs mer om resan här!

En av vårens profiler är författaren, skådespelaren och löpexperten Martina Haag. Martina kan få vem som helst att börja springa – och gilla det! Dessutom får hon oss att skratta och att känna igen oss i livets upp- och nergångar. Med Martina har man alltid kul!

Vi har ställt 5 snabba frågor till Martina Haag om hälsa och vårens resa:

Martina Haag.

1. Nämn 3 saker som får dig att må bra.

– Att laga god mat i timmar som jag sen äter tillsammans med familj och vänner. 

Annons

– Jobba jättemycket och lägga mig nöjd på kvällen efter en produktiv dag.

– När jag har varit snäll eller gjort någonting bra för nån annan (utan att instagramma) när jag känner att jag räcker till och kan hjälpa folk.

2. Vilket är ditt bästa hälsotips?

 – Allt har två sidor – träna och festa, jobba och resa, mumsa och leva hälsosamt. Gör man bara ena sidan blir det för tråkigt. 

3. Hur motiverar du dig själv att hålla en sund kost/träning när livet känns tungt?

– Alla tråkiga måltider, typ få i sig nåt snabbt mellan två möten, kan alltid vara jättenyttiga för då hinner man ändå inte känna smaken. Så fort du tränat blir du gladare än innan. En jättekort promenad är bättre än ingen promenad alls. 

4. Vad vill du dela med dig av till deltagarna på resan?

– Jag vill visa att det finns en väg att springa milen för alla som tänker de är för gamla/trötta/otränade/skullebörjatförlängesenochnuärjagförgammal. 

Annons

5. Vad är det bästa med att åka på en MåBra-resa?

– Att åka med en kompis! Nu har jag med mig min kusinfru som är galet peppig och väldigt trevlig. Hon kommer hjälpa till att baxa runt alla som vill lära sig springa en mil utifrån sina egna förutsättningar. 

Vill du följa med på resan? Boka här!

Yoga på stranden vid Spanska solkusten.

INFO OM RESAN:

När: 8-15 maj 2019.

Var: Playa Granada Club Resort & Spa, Spanska solkusten. Hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical som har 320 soldagar per år.

Pris: 15 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm och Köpenhamn.

Vad som ingår: Flyg, boende med all inclusive, transfer, fullspäckat träningsprogram, träningsmatta, underhållning och inspirerande föreläsningar/workshops.

4-stjärnigt all inclusive-hotell

Annons