Häng med på vårens MåBra-resa till Spanska solkusten

MåBra-resa till spanska solkusten våren 2019.

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Succén fortsätter! Första resan blev fullbokad och väntelistan lång. Nu har du chansen igen. Det blir en vecka fullproppad av roliga och givande föreläsningar och aktiviteter. Tänk träning och dans utomhus med solen i ansiktet, skön yoga och meditation på morgonen, spännande och inspirerande profiler, nya vänner, sångstunder, goda middagar tillsammans, underhållning och många skratt.

Det blir en underbart härlig och stärkande vecka. Kom hem med massor av energi och nya insikter, redo för ännu en skön sommar.

Allt det här får du på MåBra:s resa till Spanska solkusten. Perfekt för alla oss som vill njuta och ha kul samtidigt som vi tar hand om oss. Åk ensam, åk med kompisen eller åk mamma och dotter.

Hoppas att du vill följa med!

/Liselotte Stålberg, chefredaktör

 

Vill du följa med på resan? Boka här!

Yoga på stranden vid Spanska solkusten.

INFO OM RESAN:

När: 8-15 maj 2019.

Var: Playa Granada Club Resort & Spa, Spanska solkusten. Hotellet ligger i Motril på kuststräckan Costa Tropical som har 320 soldagar per år.

Pris: 15 950 kr. Avser del i dubbelrum.

Flyg från: Stockholm och Köpenhamn.

Vad som ingår: Flyg, boende med all inclusive, transfer, fullspäckat träningsprogram, träningsmatta, underhållning och inspirerande föreläsningar/workshops.

4-stjärnigt all inclusive-hotell

 

Profilerna som följer med och inspirerar dig:

Agneta Sjödin.

Agneta Sjödin, författare & programledare

Med mysiga Agneta mår vi bra. Hon berättar om hur hon löst sina egna ”mitt i livet-problem” och vi får lära oss att skriva Drömdagbok för att uppnå det vi vill ha. Agneta får oss att ta hand om vår hälsa, våga bryta mönster och gå utanför våra bekvämlighetszoner.

Martina Haag.

Martina Haag, författare och löpare

Martina kan få vem som helst att börja springa – och gilla det! Dessutom får hon oss att skratta och att känna igen oss i livets upp- och nergångar. Med Martina har man kul!

Rennie Mirro.

Rennie Mirro, musikalartist och tränare

Vill få oss att gilla att röra på oss och svettas med enkel, rolig och varierande träning som alla kan göra. Funktionell tränings när den är som bäst.

Ann Mirro.

 

Ann Mirro, dansare

Får oss att dansa loss, ha kul och känna oss som ”dancing queens” utan prestige och prestation. 

Ann-Sofi "Pippi" Karlsson

 

Ann-Sofie ”Pippi” Karlsson, träningscoach och yogalärare

Med härliga Pippi får vi prova olika typer av yoga, core, pilates, zumba+, slowcross, triggerpunktsmassage och annat spännande. Testa också skrattyogan!

Lili Öst

Lili Öst, mental coach och artist

Efter en utbrändhet sadlade hon om från artist till mental coach. Nu lär hon oss hur vi kan förändra våra liv med tankens kraft. Lili får oss att tänka annorlunda och visar hur vi kan få attraktionslagen att jobba till vår fördel.

Challe Lundholm

Challe Lundholm, yogalärare och resans värd

Med en medicinsk typ av yoga, som alla kan göra, lär Challe oss att andas rätt, meditera, stärka nervsystem och få koll på hormonerna. Hon ger oss verktyg för ett lugnare, starkare, friskare och gladare liv och vill inspirera oss att ta för oss, skratta och att njuta av livet!

Liselotte Stålberg

Liselotte Stålberg, chefredaktör för MåBra

Liselotte lär oss succémetoderna som hjälpt henne att få bättre relationer, mindre stress och mer glädje i vardagen. Enkla verktyg som funkar både i jobbet och privatlivet!

Anna Sundesten.

Anna Sundesten, kostrådgivare, PT och redaktör på MåBra

Anna är MåBra:s egen profil inom kost & träning. Hon inspirerar oss till bra matvanor och bjuder in till träning som passar alla.

 

ALLT DET HÄR FÅR DU:

 • Massor av träningsaktiviteter
 • Inspirerande föreläsningar
 • Mental coachning
 • Börja springa-skola
 • Promenader & joggingturer
 • Yoga och meditation
 • Sjung & dansa dig lycklig
 • Aqua fun i poolen
 • Träningsmatta
 • Ett besök på hotellets spa, rabatt på behandlingar
 • Myskväll med allsång

 

Vill du följa med på resan? Boka här!

 

 

Om Costa Tropical

Costa tropical är en subtropisk zon i Spanien. I detta område har man de mildaste vintrarna i hela Europa tack vare närheten till Sierra Nevadas höga toppar som skyddar mot kalla nordvindar och inte släpper igenom den varma luften från Medelhavet. Många tropiska frukter, bland annat avokado, odlas i detta område.

Om hotellet:

Playa Granada Club Resort ****

Rector Pascual Rivas Carrera, 1

18613 Motril

Det fyrstjärniga hotellet ligger i Andalusien, 3,5 km utanför Motril, direkt vid stranden på Spanska sydkusten nedanför bergskedjan Sierra Nevada. Kuststräckan kallas Costa tropical och har 320 soldagar per år. Här kan du njuta vid de två poolerna i en miljö med härliga gräsytor, bra mat med all inclusive och möjligheter till egna aktiviteter som tennis och golf och utflykter.

Hotellets egna aktiviteter:

Utöver det ordinarie programmet finns ett stort utbud aktiviteter att välja från på Playa Granada Club Resort & Spa. Här kan du till exempel:

 • Spela tennis
 • Träna på hotellets gym
 • Spela fotboll, pingis, volleyboll och golf (en 18-hålsbana finns i anslutning till hotellet, kostar extra)
 • Testa på bågskytte
 • Besöka hotellets spa, där finns behandlingar så om massage m.m. inomhuspool, jacuzzi, ångbastu och relaxavdelning, mot en extra kostnad.

 

Redaktionens tips
Dela på: