Artikeln innehåller reklamlänkar
SemestertipsNatur och outdoorVandringRes i SverigeMåBra resan

9 mysiga spahotell i Sverige

10 aug, 2018 
AvSara Lund
Att skämma bort sig med en weekend behöver inte betyda att åka speciellt långt bort. Sverige erbjuder flera mysiga spa-hotell som kan ge din helg det där lilla extra. Vi har listat nio av dem – från norr till söder.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Att unna sig en spa-helg då och då kan vara bra för både kropp och själ, då du laddar batterierna och hittar ditt inre lugn för en liten stund. Att bjuda din kompis eller partner på en spa-helg tillsammans är perfekta presenten som de flesta blir glada för.

Vi har listat nio mysiga spa-hotell i Sverige som erbjuder allt från behandlingar, vackra miljöer och avslappnande hotellrum.

1. Hotel Tylösand

På västkusten finns detta hotell med direkt tillgång till stranden Tylösand. Hotellet har 230 rum, egna restaurangen Tylohus och två barer.

Annons

Spacentret erbjuder ekologiska spa-behandlingar och du kan även få tillverka dina egna produkter – allt från ansiktsmasker, peeling, skrubb och ansiktskrämer. Anläggningen erbjuder även pooler, kallbad, bastu, nagelsalong och frisör.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

2. Falkenberg Strandbad

Falkenberg Strandbad är ett prisbelönt hotell som ligger på en av Sveriges finaste stränder, Skrea strand. Hotellets spa är nyligen utbyggt och erbjuder avkoppling både inom- och utomhus, samt flera behandlingar. Barn under 16 år är inte välkomna på avdelningen. Tips är att boka sin spa-upplevelse i tid för att få en säker plats.

Annons

Läs mer och boka här (reklamlänk)

3. Grand Hotel Saltsjöbaden

Grand Hotel Saltsjöbaden ligger strax utanför Stockholm City och har en utsikt över Baggensfjärden. Hotellet erbjuder flera alternativ när det gäller deras spa-avdelning. Det finns pool, lång- och torrbastu, relaxavdelning och bubbelpool. Två gånger i veckan erbjuder de även Aqua-Training som leds av en certifierad tränare.

4.  Yasuragi

Yasuragi är ett 4-stjärnigt spa-hotell i Stockholm med 191 rum. Här bjuds det på en oas i japansk anda med både behandlingar, aktiviteter, utom- och inomhuspooler och samt varma källor. Hotellet har även två restauranger.

Annons

Läs mer och boka här (reklamlänk)

5. Hotell Södra Berget

I Sundsvall hittar ni Hotell Södra Berget, som ligger intill Sundsvalls Slalombacke och Casino Cosmopol. Hotellet har 4 stjärnor och erbjuder spa-behandlingar som massage, kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar bubbelpool och bastu – samt utsikt över Sundsvall.

6. Selma Spa+

Selma Spa+ är ett 4-stjärnigt hotell i Sunne med hela 184 rum. Hotellet ligger nära både Vattenlandet i Sunne och Sunne Golfklubb, och har en egen restaurang. På spa-avdelningen erbjuds det massage, ansiktsbehandlingar, tillgång till inomhuspool och fitnesscenter. Hotellet har även en frisörsalong.

Annons

Läs mer och boka här (reklamlänk)

7. Arken Hotel & Art Garden Spa

I Göteborg finns detta spa-hotell där naturen står i centrum. Här erbjuds det vackra vyer i kombination med avslappnande spa-erbjudanden. Finns även bastu, cykeluthyrning och yogapass i anslutning till hotellet, samt en golfbana i närheten.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

8. Kosta Boda Hotell

Hela hotellet är fyllt av konstglas från Kosta Boda och mitt emot hotellet ligger en enorm outlet. Här kan du njuta av både konstglas och spa – då hotellet erbjuder ett spa som även det är fyllt av just glas. I poolen finns även en undervattensutställning. 15-årig åldersgräns på spat under vissa tider.

Annons

Läs mer och boka här (reklamlänk)

9. Torekov hotel

Nära vattnet och hamnen ligger det här hotellet som erbjuder bad, utflykter och en personlig spa-avdelning. Där finns en relaxavdelning med panoramafönster, ångbastu, japanska utomhuspooler och helande vatten. I dubbelrummen får du även egen terrass.

Läs mer och boka här (reklamlänk)

 

Annons