Måns Zelmerlöw om flickvännen: "Blev störtförälskad"

Eurovision song contest är slut för i år, och Måns Zelmerlöw – som både kommenterade spektaklet i SVT tillsammans med Edward af Sillén och deltog i en sketch i mellanakten – kan pusta ut efter en intensiv period.

Det gör han numera i England som, åtminstone för tillfället, är hans nya hemvist. Sedan januari hyr han ett hus utanför London. Där har han inrett en liten inspelningsstudio, berättar han för Aftonbladet.

Läs också: 7 gyllene regler som får er kärlek att hålla

– Just nu känns det inte som om jag bor nånstans, jag är borta hela tiden så det har varit skönt att kunna fokusera på att bara skriva när jag är där. Tanken är att jag bor i England och skriver nästa platta under ett år och känner lite på det. Sen får jag se om det är för mig, men jag trivs jättebra, säger han till tidningen.

”Blev störtförälskad”

Men det är inte bara jobbmöjligheterna som gör att han trivs så bra i England just nu. Där bor nämligen också Måns flickvän, den brittiska skådespelaren Ciara Janson, 30.

Paret träffades på ett bröllop förra sommaren. Måns säger till Aftonbladet att hon till en början var totalt ointresserad av honom. Han, däremot, visste direkt att det var något extra med den här tjejen.

Läs också: Osund relation till kärlek? Här är 8 tecken

– Jag blev störtförälskad direkt, säger han.

Och uppenbarligen föll Ciara för Måns också, för på Instagram finns flera bilder av paret. Bland annat lade Ciara Janson upp en bild under helgen som visar hur hon stöttade pojkvännen under Eurovision:

Spelar fotboll med bonussonen

Ciara Janson arbetar som skådespelare och har bland annat haft en roll i den brittiska såpoperan ”Hollyoaks”, men spelar också teater och har gjort röster till animerade filmer. Hon har treåriga sonen Archie sedan ett tidigare förhållande, så Måns Zelmerlöw har nu stigit in i rollen som bonuspappa – något han tycker är ”väldigt kul”.

Läs också: Test: Kommer er kärlek att hålla i längden?

Men han vill inte kalla sig ”pappa Måns”.

– Det är nog mer ”farbror Måns” som är oerhört rolig att spela fotboll och sporta och dansa med, säger han till Aftonbladet.

Vill hjälpa England i Eurovision

Måns Zelmerlöw säger till Aftonbladet att han trivs bra med anonymiteten i England – han blir sällan igenkänd i området där han bor.

Han avslöjar också att han pratat med producenten till den brittiska motsvarigheten till Melodifestivalen, för att undersöka om han på något sätt kunde hjälpa sitt nya hemland till nya framgångar i Eurovision. Han säger bland annat att det hade varit roligt att hjälpa till vid uttagningarna.

Text: Minna Wallén-Widung

 

Felix Herngren om kärleken till frun Clara

Läs också: Felix Herngren om kärleken till frun Clara

 

 

Redaktionens tips