Magdalena Graafs gripande ord om avlidna sonen Isak

15 sep, 2020 
Magdalena Graaf om sorgen efter sonens död.
För sex år sedan förlorade Magdalena Graaf sin son Isak i en fallolycka – nu berättar hon öppet om sorgen hon bär i sitt hjärta, och att hon med tiden lär sig att leva med saknaden.
Annons
5 tips som kan dämpa din stressBrand logo
5 tips som kan dämpa din stress

För sex år sedan fick Magdalena Graaf, 45, det fruktansvärda beskedet att hennes son Isak gått bort – endast 19 år gammal. Han hade omkommit i en tragisk fallolycka – och sorgen lade sig som ett töcken över hela familjen. På sin blogg berättade Magdalena om den tunga sorgen:

”Min älskade son Isak har lämnat oss alldeles för tidigt. Jag älskar honom så mycket att jag hade dött i hans ställe. Han omkom i en tragisk olycka i måndags kväll”, bloggade hon då.

”Min vackra pojke bland molnen”

Sorgen av sin framlidna son är tung, och på dagen sex år efter sonen Isaks begravning, delar Magdalena Graaf nu med sig av hjärtesorgen på Instagram:

”Idag är det sex år sedan jag kysste dig i pannan och bäddade ner dig i kall jord. Ingen ska behöva begrava sitt barn. Vi skänker dig en extra tanke idag. Du vackra pojke bland molnen. Du vackra pojke som dansar med stjärnorna.”, skriver hon och fortsätter det vackra inlägget:

Annons

Magdalena Graaf vet fortfarande inte vad som hände

Det var i augusti 2014 som Magdalena fick det tragiska beskedet om sin son Isaks död. I Kanal 3:s Systrarna Graaf har hon tidigare berättat om den smärtsamma morgonen då hennes liv förändrades för alltid.

– Det knackade på dörren. Det var den där knacken som man inte önskar någon förälder på jorden, den här sjuka knacken som inte går att beskriva, det går inte att förklara. Det hålet, det hålrummet. Den där rädslan när man fattar någonstans… när man ser… när man ser de här bistra ansiktena på människorna som stod utanför, att någonting är fel.

Hon fortsatte:

– Jag vet ju fortfarande inte än idag vad som hände, om han snubblade, om han satt på balkongräcket, om han föll, om han hoppade… vad som egentligen hände. Men mitt mammahjärta säger att det inte var planerat eller meningen att han skulle dö.

Sedan har även Magdalena Graaf barnen Charlie, 8, och Louie, 4, ihop med exet Filip Larsson. Sönerna Tristan, 15, och Lancelot, 20, från äktenskapet med Magnus Hedman.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Magdalena Graafs sorg – drabbad av cystor i höften

Magdalena Graaf och Filip Larsson separerar efter 10 år

Hannah Graaf bryter tystnaden om mystiska operationen

Annons