5 månader efter skilsmässan – Frank Andersson förlovad med 26 år yngre kärleken

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Efter en tuff start på året har Frank Andersson, 61, hittat kärleken. Under tisdagskvällen offentliggjorde han sin förlovning med nya flamman – 26 år yngre Gabrielle Söderberg, 35.

”Yes people its true…..!!! Gabrielle jag älskar dig….”, skrev han på Instagram och publicerade en bild på en förlovningsring.

Det har sedan två veckor spekulerats i att Frank fallit för den blonda skönheten – detta efter att han delade med sig av en bild på dem två och kärlekshyllningen: ”Att träffa en kvinna som dig , gör att mitt största misstag inte längre är värt att minnas el sakna”.

Men bara någon dag senare dementerade han att de var ett par: ”Som svar på alla ev spekulationer kan jag meddela att vi är mycket goda vänner…. och mina vänner väljer jag själv och inte andra åt mig!!!”.

Trots detta har flera källor som Hänt varit i kontakt med varit säkra på sin sak, Frank och Gabrielle har mer känslor än som vänner. Något Frank nu alltså bekräftar.

Läs också: Felix Herngren om kärleken till frun Clara

Enligt uppgiftslämnare ska de två ha bytt ringar med varandra under lördagen, samma dag som Frank publicerade en bild på sig själv och Gabrielle när de leende åkte båt i solnedgången i Kalmars skärgård.

”En skön sommarkväll i Kalmar skärgård med Gabrielle helt fantastiskt väder”, skrev han till den vackra bilden.

Frank Andersson har i övrigt haft en turbulent start på året. I mitten av februari offentliggjordes hans skilsmässa från hustrun Jeanette Andersson Bouvin, 32. De två hade varit gifta i 4,5 år, men såg då ingen annan utväg än att gå skilda vägar.

”Nu sex år och två underbara barn senare har relationen förändrats och livet tagit nya vägar. Igår skickade jag in skilsmässopapper med bådas våra underskrifter på”, skrev Jeanette på bloggen.

Hänt har förgäves sökt Frank Andersson för en kommentar.

FOTO: Ibl, Instagram

Artikeln publicerades först på Hänt.se.

Här är strumporna som ger sommarfina fötter – när du slappar

Här är världens bästa uppfinning; fotvårdsstrumporna! Allt du behöver göra är att ta på dig strumporna och luta dig tillbaka! På knappt en halvtimme har du mjuka och återfuktade fötter!

Läs mer och beställ här!

 

Dela på: