Visar misslyckade frisyren – efter hemska frisörbesöket

16 sep, 2022 
https://image.mabra.com/Aino_9710-copy.jpg.jpg?imageId=8452537&x=19.396551724138&y=13.119533527697&cropw=60.606060606061&croph=40.816326530612&width=1318&height=1318
Aino Oxblod
FotografTiktok
Rosa gonzalez gråter efter ett frisörbesök
Att inte vara nöjd efter ett frisörbesök är en sak, men få har nog fått håret så illa klippt som Rosa Gonzalez.
Nu sprids en video hon delat på sociala medier där hon inte kan hålla tillbaka tårarna efter att ha fått håret förstört hos frisören.
– Det är så här illa det är, säger hon och gråter när hon visar klippet.
Annons

Många av oss kan nog känna igen sig i situationen – du har precis suttit i frisörstolen en timme och varit spänd på hur ditt nya hår ska se ut, men när du väl har betalat och lämnat salongen känns det inte helt bra i magen. Det blev kortare, ljusare eller inte lika snyggt som du hade sett framför dig.

Men det är skillnad på mindre lyckades frisörbesök, och klippningar som totalförstör håret. Det senare var vad Rosa Gonzalez råkade ut för när hon ville unna sig en lyxig stund hos frisören. I en video på sociala medier-appen Tiktok sitter Rosa och gråter ohämmat medan hon berättar om klippningen och visar upp hur hennes hår ser ut efteråt.

Se också: Trendigaste frisyrerna 2022

Trendigaste frisyrerna 2022
Trendigaste frisyrerna 2022

”Förlåt för att jag fulgråter och svär men mest förlåt för att jag tvingar er att se den här fruktansvärda frisyren”, skriver hon till videon.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Gråter av hur håret förstörts

I klippet sitter Rosa, som är en aspirerande skönhetsinfluencer som tycker om att dela sminkklipp inför några tusen följare, i sin bil och gråter när hon ska berätta om frisyren.

– Jag spelar aldrig in mig själv när jag gråter för jag förstår inte varför folk gör det. Jag tycker det är skitkonstigt. Men nu sitter jag här och gråter på grund av att jag har fått den värsta jävla frisyren i mitt jävla liv, säger hon genom tårarna.

Rosa chockar alla som ser Tiktok-videon med det misslyckade klippet.

Hon vrider på huvudet och visar hur håret ser hackigt och helt ojämnt ut.

– Det här är hur illa det är. Vad är det här?

Hon förklarar att frisörbesöket var något hon valde att unna sig som belöning efter att ha gjort bra ifrån sig på en examination i skolan. Rosa konstaterar att håret hon visar också är efter att frisören har stylat det i salongen – när det brukar se som bäst ut.

Annons
@rosaamazapan

Sorry for the ugly crying and the cussing but mostly sorry for letting you guys see this terrible haircut! Tag @Brad Mondo!#worsthaircutever #haircutfail #howdoifixthis #fml #badhairday #CVSPaperlessChallenge #hairdisaster #bradmondo #viralhaircutfail #salonfail #bradmondosaveme

♬ original sound - Rosa Gonzalez

Bland kommentarerna är det många som är ordentligt chockade över det dåliga jobbet.

”Det här är anledningen till att jag slutade gå till frisören för 20 år sedan, jag gör det själv i stället”, kommenterar en person.

”Jag är så ledsen att det här hände! Vad bad du om för frisyr? Jag är frisör och jag är så förvirrad över hur en annan frisör kan göra så här”, skriver en annan.

SE OCKSÅ: Se 5 saker att aldrig göra med blött hår
SE OCKSÅ: Se 5 saker att aldrig göra med blött hår
Annons