Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Vi testar: Solpuder för säkra brännor

11 maj, 2012 
MåBra fixar solkyssta kinder oavsett väder – här är fem solpuder med skönt skimmer.
MåBra fixar solkyssta kinder oavsett väder – här är fem solpuder med skönt skimmer.
Annons

Ett bra bronspuder är en solsäker källa – oavsett väderlek! Applicera pudret på de partier där solens strålar normalt träffar först, det vill säga på panna, kindben och haka. Använd en stor och mjuk borste för naturligt resultat. Glöm inte nyckelbenen om du bär urringade plagg!

Betyg: 5 av 5 – bäst i test!

Elisabeth Arden, Pure Finish Mineral

Solklar vinnare som ger naturlig fuskbränna och håller hela dagen. Praktisk ask som portionerar ut en lagom dos mineralpuder som du lät sveper på med borsten som följer med. Ger fin lyster.

Pris: 370 kronor

Collistar Silk, Effect Bronzing Powder.

Betyg 4 av 5

Collistar Silk, Effect Bronzing Powder

Matt solpuder som ger jämn, fräsch färg om man sveper fram snabbt med borsten. Annars kan det bli randigt. Håller bra men kan behöva bättras på under dagen.

Annons

Pris: 260 kronor

 

Sensai, Designing Duo.

Betyg 4 av 5

Sensai, Designing Duo

Lätt att applicera men borsten kunde varit bättre. Pudret lägger sig jämnt men ger mer glitter än färg och glittret sitter lite för bra, det tar tid att tvätta bort. Plus för att både borste och spegel följer med.

Pris: 445 kronor

Isadora, Bronzing Powder.

Betyg 3 av 5

Isadora, Bronzing Powder

Den stora dosan är svår att ta med men spegeln i är bra. Pudret kräver lite jobb för att få jämnt men ger fin och matt färg med en aning glitter. Måste bättras på under dagen.

Annons

Pris: 198 kronor

Lily Lolo Mineral Bronzer.

Betyg 3 av 5

Lily Lolo Mineral Bronzer

Fick både plus och minus av testpanelen. Plus: Drygt mineralpuder med mycket skimmer och bra doseringsfunktion. Minus: Färgar av sig, kan kännas kladdig, behöver bättring och svår att tvätta av.

Pris: 250 kronor

Annons