Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Vinterns snyggaste underställ – 14 set som håller dig varm

20 nov, 2020 
AvSandra Bohlin
Snygga och varma underställ till dam
Vi går mot kallare tider och vad passar då inte bättre än att unna sig ett varmt och skönt underställ? Vi listar vinterns snyggaste underställ som finns i butik just nu som kommer hålla dig varm hela vinter!
Annons
Så håller du igång löpningen i vinterkylanBrand logo
Så håller du igång löpningen i vinterkylan

Kallare tider är på ingång och för att hålla värmen i vinter så är underställ de ultimata plagget! Använd understället under dina vanliga kläder för att hålla både värmen och stilen, ha som myskläder hemma eller låt det värma dig på skidresan, promenaden och utflykten.

Snygga underställ som håller dig varm:

Vi har samlat 14 snygga och varma underställ att bära för att hålla dig varm hela vintern! Allt från det klassiska svarta till det med mönster, hög krage och knappar.

1. Jacquardstickat undertsäll, Kari Traa

underställ från kari traa

Underställsbyxor och underställströja från Kari Traa i mjuk trikå i ullkvalitet och jacquardstickad mönster. Här kan du köpa tröjan (reklamlänk) och här hittar du byxorna (reklamlänk).

Annons

2. Underställ med dragkedja, Àhkká

underställ med dragkedja dam

Lila underställ med tröja och byxor i mjukt, fukttransporterande funktionsmaterial med tight passform och 4-vägsstretch. Finns även i svart. Här hittar du tröjan (reklamlänk) och här kan du köpa byxorna (reklamlänk).

3. Svart underställ, Craft

svart underställ dam

Underställ från Craft består av en långärmad underställströja och långkalsonger som är gjorda av ett mjukt, kanalstickat funktionsmaterial. Finns även i en röd/rosa nyans. Här kan du köpa understället (reklamlänk).

Annons

4. Underställ med hög krage, Icebraker

snyggt underställ dam hög krage

Bekvämt och varmt underställ med hög krage i merinoull. Här hittar du tröjan och här kan du köpa byxorna.

5. Blått underställ, Kari Traa

varmt underställ dam

Underställsbyxor och underställströja från Kari Traa i mjuk kvalitet av ett fukttransporterande material med 4-vägsstretch. Här hittar du tröjan (reklamlänk) och här hittar du byxorna (reklamlänk).

Annons

6. Rosa mönstrat underställ, Àhkká

mönstrat underställ dam

Underställströja och matchande byxor i merinoull från Àhkká. Här hittar du tröjan (reklamlänk) och här hittar du byxorna (reklamlänk).

7. Underställ med mönster, Bagheera

underställ med hög rage och mönster dam

Underställsbyxor och underställströja från Bagheera i snabbtorkande merinoull med skön stretch. Här du köpa tröjan (reklamlänk) och här hittar du byxorna (reklamlänk).

Annons

8. Mjukt underställ, Cubus

mjukt underställ cubus

Långkalsonger och långärmad tröja i 100 procent mjuk merinoull. Plaggen har bra stretch och byxorna är något högre i midjan. Här kan du köpa tröjan (reklamlänk) och här hittar du byxorna (reklamlänk).

9. Mönstrat underställ, Kari Traa

understill dam

Underställsset från Kari Traa med långärmad topp och matchande byxor. Figurnära passform. Tillverkat i ett mjukt, snabbtorkande material med 4-vägsstretch och tryckt mönster. Här kan du köpa setet (reklamlänk).

Annons

10. Rosa underställ, Craft

underställ rosa från craft dam

Underställ Core från Craft som består av en långärmad underställströja och långkalsonger i rosa nyans. Här kan du köpa setet (reklamlänk).

11. Snyggt underställ, Àhkká

snyggt underställ rosa

Underställ från Àhkká i snabbtorkande áphiTecQuick-kvalitet som håller värmen och leder bort fukt. Här hittar du tröjan (reklamlänk) och här kan du köpa byxorna (reklamlänk).

Annons

12. Varmt underställ i merinoull, Houdini

varm underställströja från houdini
långkalsonger dam
Annons

Underställ från Houdini med en långärmad baströja med hög krage och underställsbyxor av merinoull, som har antibakteriella egenskaper. Här kan du köpa tröjan och här hittar du byxorna.

13. Grått underställ, Bagheera

grått underställ dam

Underställ med matchande byxor och tröja i grå nyans från Bagheera. En sömlös modell som är tillverkad för att göra din aktivitet så behaglig som möjligt. Finns även i rosa. Här kan du köpa tröjan (reklamlänk) och här köper du byxorna (reklamlänk).

Annons

14. Underställ med t-shirt, Lindex

underställ i merinoull

Underställ från Lindex med varma leggings och en t-shirt i merinoull som du kan använda som extralager under kyliga dagar. Här köper du byxorna (reklamlänk)och här hittar du tröjan (reklamlänk).

LÄS MER:

13 sköna och varma kängor för vinterpromenaden

12 snygga och sköna matchande set i ribbat material

Budgettips: 10 snygga träningstights under 350 kronor

Annons