Världens vackraste kvinnor över 40 – enligt andra kvinnor

vackra internationella kända kvinnor över 40
6 misstag att undvika för en vacker hy
1:08

Efter reklamen: 6 misstag att undvika för en vacker hy

(1:08)

Slå på ljud

Plats 10: Sarah Jessica Parker, 56 år

Sarah Jessica Parker.

Sarah Jessica Parker.

Gregory Pace/REX

Stjärnan i Sex and the city hamnar på en tiondeplats. Sarah Jessica Parker har berättat att hon förlitar sig på professionella frisörer för att få håret stylat snyggt, och att hon håller sina skönhetsprodukter hemma till ett minimum – hon behöver inte mer än tvål, schampo och hudkräm.

Plats 9: Nigella Lawson, 61 år

Nigella Lawson.

Nigella Lawson.

Matt Crossick

Att den brittiska matprofilen Nigella Lawson är 61 år gammal är svårt att förstå. Hon har avslöjat att hon använder sig av diskhandskar för att exfoliera huden och hålla den i toppform.

Plats 8: Reese Witherspoon, 45 år

Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon.

Matt Baron/Shutterstock

Den amerikanska skådespelaren har lyckats behålla sitt ungdomliga utseende genom karriären. Big little lies-stjärnan menar att hon tränar högintensiv konditionsträning, äter mycket grönsaker, alltid använder solskydd och har med sig vattenflaskan var hon än ska någonstans för att hålla sig i form. Hon schemalägger också tid för att ta hand om sig själv.

Plats 7: Kate Moss, 47 år

Kate Moss.

Kate Moss.

J M HAEDRICH/SIPA/Shutterstock

Den gamla modellen har trots tidigare drogproblem lyckats hålla sig snygg genom åren, och har avslöjat att ett av hennes bästa knep är att doppa ansiktet i en skål med isbitar, kallt vatten och gurka så länge hon kan. Det motverkar svullnad och tajtar till ansiktet.

Plats 6: Tess Daly, 51 år

Tess Daly.

Tess Daly.

Keith Mayhew

Tess Daly är ingen stor profil i Sverige, men den brittiska tv-profilen är minst sagt populär i sitt hemland. Hon är noga med hudvården och använder både ansiktstvätt, ansiktsvatten och ansiktskräm både morgon och kväll. Hon utövar också mycket yoga och meditation samt simmar.

Plats 5: Naomi Campbell, 50 år

Naomi Campbell.

Naomi Campbell.

GELE

Den forna supermodellen är i löjligt bra form för sin ålder. Hon är väldigt noggrann med att ta bort sminket innan hon lägger sig, och använder sig av både mjukgörande sprayer och krämer. Enligt Naomi är nyckeln till ungdomlig hy att man håller sig återfuktad inifrån och ut.

Plats 4: Victoria Beckham, 46 år

Victoria Beckham.

Victoria Beckham.

David Fisher/Shutterstock

Den tidigare Spice Girls-stjärnan har blivit sminkmogul, och är oerhört noga med ingredienserna i sina produkter. Victoria älskar ansiktsmassager och naturliga hudvårdsprodukter, samt något som kallas ljusterapi.

Plats 3: Kim Kardashian, 40 år

Kim Kardashian.
JASA

Yngst på listan men ändå en självklarhet – Kim Kardashian har bara blivit snyggare med åren. Hon har hävdat att socker gör hennes hud vackrare. En sked socker i kroppstvätten hjälper henne att exfoliera huden över hela kroppen.

Plats 2: Jennifer Aniston, 52 år

Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston.

2020 Invision

Jennifer Aniston är för många sinnebilden av hälsa – hon tränar, yogar, äter nyttig mat och tar långa promenader. Aniston tvättar ansiktet med iskallt vatten och är ett stort fan av ansiktsbehandlingar med infravärme. Hon har också bytt ut kaffet mot sellerijuice och använder bara naturliga skönhetsprodukter.

Plats 1: Jennifer Lopez, 51 år

Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez.

SOME

Jennifer Lopez toppar listan över världens vackraste kvinnor över 40, men frågan är om hon inte hade vunnit även utan åldersgräns? Lopez tycker inte om att prata om åldrande, eftersom hon alltid känt sig ungdomlig, men har erkänt att användandet av olivolja är ett skönhetsknep hon fått av sin mamma, och något som också finns i hennes egen hudvårdsserie.

Källa: Brightside.

Utvald läsning