Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

11 fina och bekväma jackor för utomhusträningen

04 feb, 2021 
AvSandra Bohlin
jacka utomhusträning
Är du på jakt efter en snygg och skön jacka att använda på uteträningen? Vi listar 11 köptips som passar perfekt!
Annons
5 Utomhusaktiviteter att göra på sportlovetBrand logo
5 Utomhusaktiviteter att göra på sportlovet

Håll dig varm under utomhusträningen med en träningsjacka! Under rådande omständigheter många tvingats förflytta sig från gymmen ut i naturen för att träna vilket är en perfekt träningsplats där fantasin sätter gränserna.

Oavsett om du löper, tränar styrka eller bara tar en rask promenad så är en passande träningsjacka ett perfekt alternativ för att både hålla värmen och smidigheten utomhus.

Jackor till utomhusträningen:

Vi listar 11 fina och bekväma träningjsackor till utomhusträningen i allt från de tunnare till de med tjockare fyllning i både lång och korta modeller.

dunjacka utomhusträning träningjacka

Varm täckjacka från Kay/day med kort dragkedja framtill och dragsko i luvan. Köp den här (reklamlänk).

Annons
träningsjacka dun

En lätt och smidig quiltad jacka från Áhkká med fyllning av en blandning av dun och syntet som gör att du får både dunets varma, lätta egenskaper och de snabbtorkande egenskaperna hos syntetmaterialet. Finns i fler färger. Köp den här (reklamlänk).

vinjacka löpning

En lätt, smidig och vindtålig löparjacka från Röhnisch som passar bra även till annan utomhusträning. Tillverkad i återvunnen polyester som andas och håller huden torr. Köp den här (reklamlänk).

Annons
vadderad träningsjacka hm

En vadderad outdoorjacka i vävd kvalitet med dubblerad huva från H&M. Jackan har ståkrage och dragkedja med hakskydd fram samt vadderat fram- och bakstycke. Finns även i svart och ljusrosa. Köp den här (reklamlänk).

jacka med reflex träning

Fodrad reflexjacka från Cellbes som gör att du syns tydligt i mörkret när du tränar. Bekväm modell med praktisk 2-vägsdragkedja, fleecefodrad huva med dragsko och fickor med tryckknapp. Köp den här (reklamlänk).

Annons
träningsjacka

Träningsjacka från Casall gjord i ett funktionellt och stretchigt material med borstad insida som har utmärkt fuktregleringsförmåga, och med ett vindtätt material fram och över axlarna. Du hittar den här (reklamlänk).

lång träningsjacka

Lång träninsjacka från 8848 Altitude med ett vindtätt och vattenavstötande material i 3-lagerskonstruktion. Materialet är tåligt, har god följsamhet och hög andningsförmåga samt torkar snabbt. Den finns även i svart. Köp den här (reklamlänk).

Annons
svart träningsjacka med luva

Träningsjacka med reflexdetaljer från Kay/day med snabbtorkande funktion och en mjukt borstad insida. Du hittar den här (reklamlänk).

funktionjacka träning

Vindjacka från Salomon i vävd kvalitet med andasfunktion och vattenavvisande yta. Förstärkt tyg fram och stretchiga paneler runt om. Du kan klicka hem den här (reklamlänk).

Annons
träningsjacka hm

En figurnära quiltad outdoorjacka i stretchig och lätt kvalitet från H&M. De vävda partierna är i vindtätt och vattenavvisande funktionsmaterial tillverkat av återvunnen polyester. Du hittar den här (reklamlänk).

lång fleecejacka

Lång fleecejacka med luva och känguruficka från Cellbes. Köp den här (reklamlänk).

Annons