Artikeln innehåller reklamlänkar

Träna in våren i ljuvliga pasteller – 18 shoppingtips!

Träningskläder i färg är precis vad vi behöver i vår!

Även om den verkar långt bort nu så ÄR våren på ingång! Tjuvstarta den på egen hand genom att pigga upp dig med träningskläder i ljusa färger och blommönster.

Här har vi samlar 18 favoriter i butik just nu, som garanterar kommer att ge dig extra energi under träningspasset!

 

Träningstopp från Casall (länk till Ellos) i ventilerande material och en pigg rosa färg. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Tunn träningsjacka med huva från Puma (länk till Ellos), med ficka på magen. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Färgsprakande träningstights från Röhnisch (länk till Ellos) med revärer på benen. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

 

Löparjacka från Röhnisch (länk till Ellos) i vindtätt material med dragkedja hela vägen ner. Läs mer och köp här (länk till Ellos).

Blommiga tights från Kari Traa (länk till Ellos), med extra hög midjeresår. Läs mer och köp här. (länk till Ellos)

Träningsbehå och träningstopp i ett, i lila blommönster från SOC (länk till butik). Läs mer och köp här. (länk till butik)

Hellånga tights (länk till butik) med muddar nedtill och blommönster upptill från Nike. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Söt keps för soliga långpromenader! Denna är från Puma (länk till butik). Läs mer och köp här. (länk till butik)

Lätta träningsskor u ljus lavendellila från Nike (länk till butik), för högintensiv träning. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Sweatshirt i rosa leopardmönster från Adidas (länk till butik). Läs mer och köp här. (länk till butik)

Löparskor från Asics (länk till butik) för ett neutralt löpsteg, med gel för extra stötdämpning i häl och hålfot. Läs mer och köp här. (länk till butik)

För den mer diskreta vårälskaren: Grå träningstights (länk till butik) med blommönster i svart. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Träningslinne i melerat mönster från GAP (länk till butik), finns i sju färger. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Tvåfärgade tights från Venice Beach (länk till butik) med resår i midjan. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Sportbehå från Onzie (länk till butik) med snyggt flätmönster baktill. Finns i sju färger. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Dags att uppdatera träningsväskan (länk till butik)? Gör det med färg! Den här är från Only Play. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Träningstights från Nelly.com, (länk till butik) som drar tankarna till en akvarellmålning! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Lilamönstrat linne från Adidas (länk till butik), i luftigt och transparent material. Läs mer och köp här. (länk till butik)

 

Se också:

17 snygga vårskor inför våren 2018

Vårkappor 2018: 21 snygga dam-favoriter

Nya träningskläder! 50 snygga plagg under 500 kr

Utvald läsning