Torra händer? MåBra har hittat bästa handcrèmerna!

MåBra testar handcremer

Love & toast handcreme, sugar grapefruit

Betyg: 5 av 5

Väldoftande fullpoängare  även om själva tuben är ”inbrottssäker”. Den är mjuk och lätt att applicera, torkar snabbt och ger ett varaktigt resultat. Händerna doftar ljuvligt av grapefrukt! Förpackningen och tuben i sig är en fröjd för ögat, en perfekt present!

Pris 99 kr.

 

Rituals caring hand balm, Ginkgo’s secret

Betyg: 4 av 5

En ganska fet crème som passar dig med riktigt torra händer  annars kan det ta en liten stund innan den går in i huden. Men som mjukgörare är den toppen, händerna blir otroligt mjuka. Doftar underbart och har en lagom stor tub, som är lätt att ta med.

Pris 100 kr.

 

Yves Rocher, Organic oats

Betyg: 3 av 5

Den enda crèmen i testet med pumpflaska, vilket verkligen faller testarna i smaken. Här slipper man kladda! Crèmen luktar gott, har en aningen lös konsistens men går snabbt in i händerna och gör att de känns mjuka hyfsat länge.

Pris 65 kr.

 

Avéne cold Cream

Betyg: 3 av 5

Crème med en fräsch, naturlig doft. Lätt att applicera, går snabbt in i huden och lämnar en mjuk skön känsla. Liten behändig tub som får plats i handväskan. Enda anmärkningen är att riktigt torra händer behöver smörjas in ofta för att resultatet ska hålla i sig.

Pris 69 kr.

 

CCS vårdande handkur

Betyg: 3 av 5

Parfymfritt alternativ med handskar som ska användas under natten. Som kur funkar den bra, men testarna tycker att det är lite meckigt att sova med handskarna. De föredrar att använda crèmen dagtid. Då har den en bra mjukgörande effekt, men inte speciellt långvarig.

Pris 59 kr.

 

AV: Anna Sundesten