HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Tack Linköping för en lyckad MåBra-kväll!

12 nov, 2014 
Wow, vilken kväll! MåBra-kvällen i Linköping blev en riktig fullträff – här kan du se alla härliga bilder från kvällen.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

MåBra-kvällen i Linköping drog stor publik i måndags – drygt 400 kvinnor (och även några män!) strömmade till Crusellhallen på Konsert & Kongress.

Gästerna möttes av en fullmatad goodiebag vid varje plats, innehållande bland annat sömlösa Lilla Undret-trosor från Abecita, fluorskölj från Flux och kosttillskott från Lactocare. Det bjöds på tre underhållande, inspirerande och peppande föreläsningar under kvällen. MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg agerade konferencier, hälsade alla gäster välkomna och berättade om MåBra och alla tidningens alla spännande projekt.

MåBra:s motionsexpert och träningsbloggare Leila Söderholm höll en gripande och motiverande föreläsning om träningsglädje, vardagsmotion och hur hon själv övervunnit cancer – efter att läkarna gett henne en 50-procentig chans att överleva.

Kvällens andra föreläsare, stilexperten Katarina Althin, lärde bland annat gästerna att identifiera sin egen klädstil. Hennes presentation bjöd på många igenkännande skratt och klädbyten.

Annons

I pausen bjöds det på mousserande vin från Amadeus och matiga wraps, samtidigt som gästerna minglade med varandra, kvällens föreläsarna och MåBra:s medarbetare. De kunde också testa hudvårdsprodukter från Decubal, få Mia Törnbloms böcker signerade och ta del av förmånliga erbjudanden från MåBra.

MåBra-kvällens sista föreläsare, självkänslegurun Mia Törnblom, höjde stämningen ytterligare ett snäpp med sin träffsäkra föreläsning om självkänsla, konflikter och relationer, full av aha-upplevelser och handfasta tips.

Sorlet på vägen ut från Crusellhallen vittnade om att gästerna haft en inspirerande och energigivande kväll.

Se bildspelet från kvällen nedan. Klicka på fotot för att öppna bildspelet, använd sedan pilarna för att bläddra framåt och bakåt.

Psst! Kolla även in bilderna från höstens MåBra-kvällar i Göteborg och Kalmar!

Bilder från MåBra-kvällen i Kalmar kommer snart!

AV: Malin Karlberg

BILDER: Marcus Fasth/MarcusFasth.se

Annons

 

LÄS MER:

Mia Törnblom: Livet suger regelbundet

Mia Törnblom tar bland annat meditationen till hjälp för att tackla vardagens utmaningar.

Allt är inte en dans på rosor för Mia Törnblom bara för att hon är expert på personlig utveckling. Däremot vet hon precis hur hon ska tänka för att inte fastna i svackorna.

Läs mer: Mia Törnblom: Livet suger regelbundet

 

Så gör du shoppingrundan till en succé

Med Katarina Althins enkla knep väljer du lätt rätt plagg i butiken.

Brukar du komma hem med klädångest, men utan kassar, efter shoppingrundan? MåBra:s stilexpert Katarina Althin lär ut knepen som gör dig till din egen personal shopper!

Läs mer: Så gör du shoppingrundan till en succé

 

Leila Söderholm: ”Så smygtränar du dig i form!”

MåBra:s träningsexpert Leila Söderholm slår ett slag för vardagsmotion!

Du behöver inte ta dig till ett gym för att komma i form. Träna kan du göra precis var som helst – till och med i mataffären!

Läs mer: Så smygtränar du dig i form

 

Stort tack till kvällens sponsorer:

loggorny

Annons