Artikeln innehåller reklamlänkar

Ta hand om din hud 2019 – 11 favoriter att fynda på mellandagsrean

fynda skonhet mellandagsrean

Låt 2019 bli året då du tar hand om din hud ordentligt – både inifrån och ut. Satsa på att investera i bra serum, dagkrämer och ansiktsmasker som gör det där lilla extra för din hud.

Vi har handplockat 11 produkter som du kan hitta på mellandagsrean 2018 – med rabatterade priser upp till 50 procent. Scrolla ner och fynda dina favoriter!

1. Kit med återfuktande hudvård

Clinique presentkit

Kit från Clinique med nattkräm, dagkräm och serum som hjälper huden att absorbera och bevara fukt. Här kan du köpa det till nedsatt pris just nu (länk till butik).

2. Läppbalsam

Läppbalsam från Skin treat

Läppbalsam från Kicks egna beautymärke Skin Treat. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

3. Återfuktande gel för ansiktet

återfuktande gel från orgins

En lätt gel som återfuktar och ger din hy energi och lyster, från Origins. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

4. Hudkräm för torr eller sprucken hud

Dagkräm från Elizabeth Arden

Hudkräm som lindrar torr eller sprucken hud samt lugnar irritationer på både kropp och ansikte, från Elizabeth Arden. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

5. Återfuktande serum

Serum från Lumene

Återfuktande serum som vårdar torr och mycket torr hud i ansiktet, från Lumene. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

6. Intensiv hudvårdskur

Anti age ekologisk

Intensiv hudkräm som används som en 28-dagarskur för att förnya dina hudceller, från Dr. Hauschka. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

7. Hudvårdskit från Lancome

Lancome presentkit

Kit från Lancome med ett hudvårdsset som innehåller serum och dagkrämer. Här kan du köpa det till nedsatt pris just nu (länk till butik).

8. Kroppsskrubb som avlägsnar döda hudceller

Rituals bodyscrub

Kroppsskrubb med bali-havssalt och mjukgörande oljor som avlägsnar döda hudceller från Rituals. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

9. Duscholja med hudbalanserande pH-nivå

Shower gel som återställer ph-värde

Vårdande duscholja med hudbalanserande pH-nivå som rengör och återfuktar huden, från ACO. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

10. Brun utan sol-kräm för både kropp och ansikte

Brun utan sol för ansikte

Brun utan sol-kräm för både kropp och ansikte från Clarins som innehåller extrakt från kakao-böna, kakaosmör och aloe vera. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

11. Ögonmask med 24K guld

24k guld ansiktsmask

Ögonmask med 24K guld och kolloidalt guld som ger fasthet till huden kring ögonen, från Peter Thomas Roth. Här kan du köpa den till nedsatt pris just nu (länk till butik).

Läs mer:

Så gör du för att få längre och fylligare ögonfransar

Utvald läsning