Spännande skönhetstrender 2017 – har du koll?

2017 års skönhetstrender

Pintrest har tittat på vad vi konsumenter söker efter när det gäller skönhet och valt ut de sökningar som ökat mest den senaste tiden. På så sätt kan man förutsäga vad som kommer att slå igenom på bred front i skönhetsvärlden.

Här är trenderna du lär höra talas om nästa år!

 

HÅR

Flätade knuten är precis som det låter – en hårfläta man sätter upp som en knut uppe på huvudet. Man kan fläta hela, eller delar av håret. Perfekt för den lata som inte orkar pyssla med håret! En annan glädjande nyhet för latmasken är vi nu vill styla håret utan att använda värmeverktyg. När det gäller hårfärg kommer askblonda skiftningar att bli stort.

Läs också: 10 missar som får håret att bli torrt och gå av

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Vi lämnar det smörblonda för askblont!

NAGLAR

Nu vill vi ha spegelblanka så kallade chromenaglar i metalliska nyanser – gärna även på tårna. Spegeleffekten får man med särskilda pigmentpulver av metall som strös på ett underlack. Sökningarna för chromenaglar har ökat med hela 570 procent på Pintrest… Läs också: Det här avslöjar naglarna om din hälsa

Skimrande naglar är på väg!

ÖGONBRYN

Tunna trista bryn vill ingen ha 2017. Därför kommer allt fler att göra en microblading, då man skär smala små snitt i huden och lägger i färg i dem så att de liknar riktiga ögonbryn. Metoden är en ny form av halvpermanent tatuering och resultatet ska hålla uppemot ett år.

Läs också: Så enkelt fixar du vårsnygga ögonbryn

Ögonbrynen ska fixas.

HUDVÅRD

Glöm koreanska arkmasker, nu vill vi ha en ansiktsmask med aktivt kol! Den sägs suga åt sig orenheter bättre och vara ”avgiftande”. En annan trendingrediens i nästa års hudvård är jojobaoljan.

Vad gör man inte för ren hy?

Källa: Cosmeticbusiness.com, Kosmetik

Vårens härligaste skönhetstrender

Nu ska du dofta av rosenblad.

Nu ska du dofta av rosenblad.

Läs också: Vårens härligaste skönhetstrender

Utvald läsning