Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Starta året med snygga träningskläder – 22 shoppingtips

04 jan, 2021 
AvSandra Bohlin
snygga träningskläder 2021
Nytt år, nya mål! Starta året med snygga träningskläder. Vi listar 22 fina köp som passar både till den sköna hemmastilen och till träningen.
Annons
4 Helkroppsövningar som effektiviserar träningenBrand logo
4 Helkroppsövningar som effektiviserar träningen

Är du på jakt efter nya och snygga träningskläder? Antingen för att uppdatera din hemmastil med mer sportiga alternativ eller för att uppgradera din tränings-garderob med nya fräscha komponenter.

Snygga träningskläder 2021:

Vi listar 22 tips på snygga träningskläder i allt från matchande set, träningstoppar och tights till padelkjolar, shorts och varmare träningsjackor.

Annons

Matchande träningsset från Röhnisch i en en snygg, färgblockad design. Tights med hög midja, t-short och en sport-bh i samma design. Du hittar tightsen här (reklamlänk), t-shirten här (reklamlänk) och bh-n här (reklamlänk).

Träningstopp i mjuk trikåkvalitet och med dekorativ drapering framtill , från kay/day. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Träningskjol från Craft i ett vävt, stretchigt funktionsmaterial som andas och transporterar bort fukt. Finns i fler färger. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Röhnisch träningstights med hög midja och en sportig revär med logga längs med benen. Tillverkade i ett återvunnet material som är mjukt och följsamt och som håller dig torr och sval när du tränar. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Skorna Nike MC Trainer från Nike underlättar en smidig övergång från tunga lyft i gymmet till smidighetsövningar på grus. Skon är stabil, slitstark och smidig och har en mångsidig design som följer dina rörelser. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Träningsset från H&M med ett par högmidjade, ankellånga, ribbade träningstights i snabbtorkande funktionsmaterial som håller dig torr och sval vid träning och en matchande träningstopp. Du hittar tightsen här (reklamlänk) och toppen här (reklamlänk).

Sweatshirt med hög, rund halsringning och kort dragkedja från Calvin Klein. Finns att köpa här (reklamlänk).

Annons

En träningsjacka från kay/day i en A-linjeformad modell med dolda fickor framtill. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Populära Kay Sports Bra från Röhnisch i ett glansigt material! Sport-bh för högintensiv träning som ger ett mycket bra stöd samtidigt som den är mjuk och bekväm. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Träningsset med croppad träningströja och en träningskjol från Gina tricot. Du hittar toppen här (reklamlänk) och kjolen här (reklamlänk).

Cykelshorts med tight passform från Aim´n. Tillverkade i ett stretchigt material med hög midja som ger stöd. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Tighta cykelbyxor med omlottkjol över från Röhnich. Finns att köpa här (reklamlänk).

Svarta träningstights med hög midja från kay/day. Tillverkade i en snabbtorkande och stretchig kvalitet. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Långärmad träningströja tillverkad i ett återvunnet material från Röhnisch. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Funktionströja från Áhkká för löpning eller träning utomhus. Tröjan är tillverkad i ett mjukt och stretchigt tyg med mjuk, borstad insida. Du hittar den här (reklamlänk).

Träningstights som har ribbad och slät struktur och funktionella laserskurna detaljer som ger bra ventilation från Aim´n. Tillverkade i stretchigt trikåmaterial med fuktavvisande egenskaper. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Ärmlös topp i bomullstrikå med broderad logo fram från Adidas. Vida ärmöppningar och rund, ribbad hals. Du kan köpa den här (reklamlänk).

En croppad tröja i lätt sweatshirtkvalitet från H&M. Tröjan har rund halsringning med ribbad mudd, kraftigt nedhasad axel och lång ärm med ribbad mudd. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Träningstights i bootcutmodell från Ellos Sport. Smidig stretchtrikå med mjuk bomullskänsla av ett funktionsmaterial som har goda ventilerande egenskaper, transporterar bort fukt och torkar snabbt. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

En figurnära outdoorjacka i stretchig scuba med quiltade och lätt vadderade, vävda partier på framstycket och längs ärmarna från H&M. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Träningstopp från Röhnisch med lös passform. Draperad effekt fram med en dekorativ fast knut. Du kan köpa den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Vinterns finaste matchande mjukisset i bra kvalitet – 16 shoppingtips

Håll värmen med en trendig täckkjol – 8 snygga varianter i butik

Padelkläder till henne – 14 perfekta träningsköp

Annons