Skydda ditt ansikte – 13 bra solkrämer

Solskydd för ansiktet

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

I dag vet vi om att solens strålar är starka och vi behöver skydda oss från dem. Därför är det helt klart bäst för ditt ansikte att du smörjer det med solskydd varje morgon, åtminstone under sommarhalvåret.

Skydda dig mot vårsolen

Det mest effektiva är helt klart att få in solskydd i din dagliga hudvårdsrutin. Som i en bra ansiktskräm. Här tipsar vi om några riktigt bra solskydd framtagna för ansiktet, som du enkelt kan addera till din dagliga rutin eller byta ut din vanliga dagkräm mot.

13 bra ansiktskrämer med solskyddsfaktor

1. En lätt ansiktskräm från Nuxe som skyddar huden och förhindrar uppkomsten utav mörka fläckar.  Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

avene spf50

2. Den här krämen från Avene är perfekt för dig med lite torrare hud. Mjuk och skön att applicera. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

biotgerm spf50

3. Ett spray från Biotherm som du lätt applicerar på huden för riktigt bra täckning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

aco spf50

4. En lätt kräm från Aco som ger huden en matt ton. Passar alltså perfekt som primer och även för dig som har problem med acne. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

paulas choise spf50

5. Om du har problem med eksem, rodnad och rosacea kan det här solskyddet från Paulas Choise vara något för dig. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl)

babor spf50

 

6. Ännu en lätt kräm för dig som vill ha ett solskydd som snabbt sjunker in i huden. Babors solkräm fördröjer även hudens åldrande. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

eucerine spf50

7. Ett riktigt starkt solskydd från Eucerin som förebygger pigmentfläckar. Lätt och skön på huden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

elisabeth arden spf50

8. En oljefri solkräm från Elisabeth Arden som skyddar huden i upp till 8 timmar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

kiehls spf gel

 

9. Kiehl har tagit fram denna gel med högt spf som är väldigt lätt på huden och passar därför alla med oljig hy. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

lancome spf50

10. En otrolig BB cream från Lancôme med pigment som korrigerar eventuella färgojämnheter. Skyddar din hud samtidigt som du får en härlig lyster. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

decleor spf30

11. En vårdande solkräm från Decléor som mjukgör och lugnar huden. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

mizön spf50

12. Mizon har tagit fram denna solkräm med ett kemiskt UV-filter som ger ett bredspektrum-skydd. Den innehåller även niacinamide som stärker hudbarriären. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

camilla pihl spf30

13. En vegansk solkräm från Camilla Pihl som ger fukt och skydd åt ditt ansikte. Den är även Svanenmärkt och godkänd av Astma & Allergi Nordic. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction)

Foto: TT

LÄS MER:

Fuktgivande ansiktsmasker att skämma bort huden med

Hudvård för känslig hy – bra parfymfria produkter

Redaktionens tips
Dela på: