HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Skönhetsredaktörens 3 fuktfavoriter för torr hy

14 feb, 2017 
Dags att förbereda hud och hår inför våren. Bjud dem på extra vård och fukt – här är tre nyheter som hjälper dig!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Sov dig slät – japp, nattmasken hänger fortfarande med! Fördelen är att hudens sägs vara mer mottaglig för vård när vi sover, dessutom får den ju ligga kvar hela natten och hinner alltså gå in på djupet. Biotherms Life Plankton Mask är en uppfriskande nattmask som känns som en svalkande gel. Den appliceras med en särskild silikonborste och sköljs av på morgonen. Med alger som ger huden näring och fukt. Pris för masken 590 kronor/75 ml, borste 160 kr.

 

Annons

Dags att vårstäda huden –  Apolivas nya uppdaterade rengöringsserie är oparfymerad och passar även den känsliga huden. 3 in 1 Rengöring är så effektiv att den till och med biter på vattenfast krigsmålning, utan att irritera och torka ut. Stort plus för att man inte behöver använda ansiktsvatten efteråt. Ett litet Kinderägg med extra allt, helt enkelt. Och det för 99 kr/ 150 ml.

 

Annons

Glöm inte att håret också tar stryk av kall, torr vinterluft! Har man tunt, torrt hår kan dock håroljor vara väl ”tunga” och då kan viktlös fukt i geléform vara ett alternativ. Caviar Smoothing Hydra-Gelée från Alterna ger håret massor av fukt och lugnar friss – men utan att tynga ner och göra det flottigt. Kan använda i både nytvättat som torrt hår. Pris: 395 kr/100 ml.

 

Skönhetsredaktören korar 3 vinterfavoriter

Bästa sminket för vinterhy

Läs också: Skönhetsredaktören korar 3 vinterfavoriter

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons