Skönhetsredaktören korar veckans bästa läppfavoriter!

Läpparna behöver lite extra kärlek när det är kallt och mörkt. Och då tänker jag inte bara på att de behöver fukt och vård (de förlorar faktiskt mer fukt än själva huden!), utan på att en röd mun kan lysa upp vilken dag som helst! Just nu älskar mina läppar det här:

lipmagnet

Lip Magnet är höstens snackis när det gäller läpparna. Det är ett flytande, snabbtorkande läppstift med mycket pigment och det är busenkelt att lägga med den lilla borsten. Inget kladd (inte ens på vattenglaset!), snygg, matt finish och den sitter där den ska. Länge. Visst svider det i plånboken, men vill du ha en riktigt bra läpprodukt – köp! Från Giorgio Armani, 355 kr.

naked

Läppennan spås göra en storstilad comeback nästa år, enligt trendspanare. Penna är ett bra sätta att låsa in läppstiftet så det inte flyter ut i linjer. Den här är vattenfast sitter som berget (Tips: använd pennan på hela munnen till fest för lång hållbarhet!) Glide-On Lip Pencil i färgen Naked från Urban Decay, 185 kr.

lipdrink

Läppbalsamet LipDrink är gjort av avocadoolja för att hålla läpparna mjuka. Och det funkar bättre än många andra läppbalsam jag har provat (och det är många). Finns även med en gnutta färg. Ett stort plus för den goda citrusdoften! LipDrink från Jane Iredale kostar 175 kr.

 

Psst! Visste du att rött läppstift med blåa undertoner ger en illusion av vitare tänder?