Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Skönhetsredaktören korar 3 smarta pennor för din makeup

25 jan, 2017 
Bästa pennorna för makeupen.
En produkt, flera funktioner – här är tre bra multipennor!
Annons

Highlighter Pencil är en dubbelsidig multipenna som kan användas till mycket. Den matta sidan döljer röda ögonlock, återväxt av ögonbryn och plitor, den skimriga sidan används under ögonbrynets båge och i ögonvrån för att ge ögat ett lyft. Funkar lika bra i amorbågen för att ge överläppen extra plut. Från The BrowGal, 195 kr.

tonyacrooks

 

Allt i ett! Eyes Absolute är ett veritabelt litet trollspö – det är en ögoncrème mot linjer, glåmighet och häng samtidigt som den kylande applikatorn minskar svullnader. Den kan användas både under och över ögat – och på fransraden för att ge tätare fransar. Från Filorga, 795 kr.

Annons
filorga

Prisvärd, praktisk kajalpenna med inbyggd sudd och vässare. Visste du att en skäddarsydd vässare faktiskt minskar risken för att udden går av? Att spetsen bryts beror ofta på att man har använt för stor vässare. Kajalen heter Star Secret i färgen Brown och passar alla ögon. Från Rituals, 100 kr.

rituals

 

Annons

Skönhetsredaktören korar veckans hårfavoriter

har-skonhetsred

Läs också: Skönhetsredaktören korar veckans hårfavoriter

 

Få MåBra:s populära nyhetsbrev!

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste hälsonyheterna och får mängder av kost-, träningstips och annan inspirerande läsning. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

 

Annons