Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Skönhetsredaktören korar – 3 oumbärliga verktyg!

12 jan, 2017 
Vassa verktyg som gör dig vackrare, finns det? Japp! Så här använder du dem för bästa resultat!
Annons

Beautyblender ser ut som ett färgglatt påskägg och jag var lite tveksam till om den verkligen var något mer än just en kul grej. Efter att ha testat är jag fast! Den är perfekt att applicera foundation med, fukta den först och ”studsa” sedan in produkten. Funkar toppen till rouget också (och brun utan sol!). Den smala delen kan du använda till ögonområdet, till exempel för att lägga concealer och för att komma åt näsvingarna. Du får helt klart ett jämnare, snyggare resultat med ”ägget”! Pris: 199 kr.

beautyblender-the-orginal-single-rosa-1821-100-0000_1

Det finns en anledning till att  makeupartister tjatar om ögonfransböjare. För den gör skillnad! Du får en öppnare blick samtidigt som fransarna ser längre ut. Men tänk på att välja en med silikonlist så slipper du slita på (och i värsta fall tappa) fransarna i onödan. Fransar är hår – och lika ömtåligt som det på huvudet! De ska därför vara torra när du böjer dem. Tänk på att böja så nära roten det går. Pro Curl Lash från Tweezerman kostar 279 kr.

Annons
tweezerman

En kajal i pennform kan vara lite samarbetsovillig när man lägger eyeliner. Särskilt om man är stressad eller om udden inte är nyvässad. Linjen blir hackig och kladdig. Därför lägger jag alltid eyeliner med en pensel numera – jag drar penseln mot pennspetsen eller använder borsten fuktad på en ögonskugga och drar den sedan längst franskanten. Inramningen blir mjukare och mer diskret. Jacks Beauty Line Eyeliner Brush no 2 har en tunn borst och handmålat skaft. Borstarna görs i samarbete med hemlösa ungdomar som får en del av vinsten. Pris: 169 kr.

jacks-beauty-line-eyeliner-brush-no-47476

 

Hemmaspa – skönhetsredaktören listar bästa produkterna

Skönhetsredaktörens spafavoriter

Läs också: Hemmaspa – skönhetsredaktören listar bästa produkterna

Annons