Shoppingtips! Välj rätt stylingprodukt för din hårtyp

Stylingprodukter till ditt hår

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

Ibland kan det kännas som om man drunknar i olika typer av hårprodukter ute på marknaden, inte minst i olika stylingprodukter. Men ibland kan en produkt verkligen göra skillnad och det bästa är att det finns något för alla. Nedan har vi listat 16 produkter som alla passar olika typer av hår. Scrolla ner för att hitta din favorit!

Stylingprodukter för ökad volym:

Ligger håret platt på huvudet fast du förgäves försöker med allt möjligt för att få det att resa sig lite, om en bara någon millimeter? Då kan en produkt speciellt utvecklad för att ge håret volym vara en hjälpande hand. Ett till tips är att vända huvudet upp och ner när du fönar det. Det kan verkligen göra skillnad!

Produkt som ger volym till håret

Hårvax som ska bidra till ökad volym, från Lanza. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Osis puder för volym

Puder som ska ge volym direkt och hålla hela dagen, från Schwarzkopf. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Volymspray med värmeskydd

Volymspray med värmeskydd som ska appliceras i blött hår, från Kevin Murphy. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Volymmousse från moroccanoil

Hårmousse som appliceras i hårrötterna för effekten av ökad volym, från Moroccanoil. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Hårprodukter som skyddar mot värme:

Glöm inte värmeskydd! Speciellt om du utsätter håret för höga temperaturer på en daglig basis. Det sliter mer än vad vi tror och även fast ett värmeskydd inte kan garantera att de inte blir något slitage så hjälper det definitivt ditt hår på vägen.

Veganskt värmeskydd från Maria Nila

Veganskt värmeskydd som ska verka vårdande för håret, från Maria Nila. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

anti-frizz löwengrip

Vårdande värmeskydd som ska ge lyster till håret och förhindra uppkomsten av kluvna toppar, från Löwengrip. Här kan du du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Värmeskydd som ska ge glans

Värmeskydd som ska passa alla hårtyper och ge ett glansigt resultat, från Björn Axén. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Värmeskydd för torrt och skadat hår

Skydd för mycket skadat hår som ska lämna håret mjukt och glansigt, från LÓréal Professionnel. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Stylingprodukter för lockigt hår:

Oavsett om du vill framhäva dina lockar ena dagen eller platta ner dem den andra så finns det något för alla. Scrolla ner för att ta del av tips på produkter för dig med lockigt, vågigt eller självfall i håret.

Styla lockigt hår med denna

Hårprodukt som definerar och förbereder lockarna innan styling, från Redken. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Stylingkräm från moroccanoil

Kräm för lockigt hår som ska dämpa frissighet och definera lockar, från Moroccanoil. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Viktlös spray för lockigt hår

Spray för lockigt hår som ska göra att håret känns lockigare och mindre frissigt, från Kevin Murphy. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Produkt för lockigt hår från Björn Axen

Multiprodukt för dig som både vill framhäva dina lockar och även platta de ibland, från Björn Axén. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Leave in spray för torrt hår:

Har du torrt eller skadat hår? Eller har du kanske problem med att borsta ut ditt barr ibland? Då kan en leave-in-spray fungera som en hjälpande hand. Spraya bara i håret (optimalt för torrt och skadat hår) för ett glansigare och återfuktande resultat.

Lätt leave-in-spray

Lätt spray med UV- och värmeskydd som ska ge håret bättre kvalité med tiden, från Living Proof. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Spray som ska lämnas i torrt och skadat hår

Leave-in-conditioner som ska ge håret extra fukt, från GK Global Keratin. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Kerastase spray som ska ge lyster till håret

Spray med värmeskydd som ska ge lyster till håret, från Kérastase. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

Leave-in-spray som ska passa alla hårtyper

Produkt som ska appliceras i fuktigt hår som ska lämna det med en lenare känsla, från Davines. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Bildkälla: TT/IBL

Läs mer:

Shoppingtips! Välj rätt schampo för din hårtyp

Kliande hårbotten? Här är 8 saker som kan ligga bakom

10 produkter som räddar ditt slitna hår

Mer inspirerande innehåll från oss på MåBra:

Dela på: