HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Så håller du dina vita skor vita!

05 maj, 2016 
Att hålla sina vita skor rena och fina är faktiskt inte så vårt. Här listar vi 6 skötselråd som alla skoälskare borde känna till!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Vårens och sommarens stora trend måste vara vita skor, speciellt sneakers. Men det här med vita skor är inte alltid så praktiskt, de blir ju smutsiga ganska fort. Här listar vi 6 skötselråd som håller dina vita skor vita längre.

1. Plocka fram tandborsten och skrubba bort de värsta fläckarna på skorna med tvål och vatten. Tandborstens storlek passar perfekt för svåråtkomliga områden.

2. Har du fått fula fläckar på skosulan? Sudda ut dem med ett vanligt suddgummi. Det låter kanske konstigt men gör stor skillnad.

3. Köp nya skosnören! Det gör väldigt, väldigt mycket för helhetsintrycket. Billigt är det dessutom.

4. Det finns en uppsjö av produkter för just vita skor. Sök på Google eller fråga i butiken där du köper eller köpte dina skor.

5. Dina skor mår väldigt bra av att vila. Har du möjlighet är det alltså väldigt bra att ha två par skor att växla mellan. Då får de andas lite och håller sig fräschare betydligt längre.

6. Sist men inte minst – var rädd om dina skor och förebygg smuts, fläckar och missfärgningar genom att torka av dem när du kommer hem. Gärna varje dag, men även en gång i veckan funkar fint.

 

Text: Åsa Boustedt

Källa: Manolo.se, Expressen.se 

Foto: Shutterstock

Annons