Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Så gör du för att få längre och fylligare ögonfransar

28 nov, 2018 
AvSara Lund
Trött på fransförlängning och lösögonfransar? Här är tipsen som ger dig långa och fylliga ögonfransar – utan salong och dyra behandlingar.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Drömmer du om långa och fylliga ögonfransar, eller är du trött på att lägga tusentals kronor på fransförlängning? Då kan det vara dags att börja ta hand om dina naturliga fransar och få dem att växa. För det finns vissa saker du kan göra helt själv, utan salong – nedan kan du läsa om fyra konkreta tips!

1. Ta hand om dina fransar

Ta hand om dina fransar precis som du tar hand om ditt hår – de behöver både omsorg, vitaminer och balsam. Tips är att ta bort sminket med kokosolja, för att ge dem en extra fuktboost. Undvik även att gnugga dig i ögonen och att röra dina fransar i onödan.

 

Längre fransar kosttillskott

Kosttillskottet Helein Strong Biotin+ stärker ditt hår och dina naglar. Här finns det att köpa (reklamlänk).

Annons

 

Kokosolja BisoCoco

Naturlig och kallpressad kokosolja från Organic. Här finns den att köpa (reklamlänk).

2. Använd fransserum

Ett bra serum ger dina ögonfransar både näring och styrka för att växa och reparera sig. Använd serumet regelbundet och behandla dina fransar så länge det behövs.

Rodial fransserum

Rodial last & brow booster som ger dina ögonfransar och bryn näring, samt stärker dina hårstrån. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Annons
Prevage Clinical Lash

Clinical Lash + Enhancing Serum från Elizabeth Arden. Motverkar ömtåliga fransar och får dina fransar se längre och fylligare ut. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Swiss Clinic lash serum

Serum från Swiss Clinic är ett hyllat serum som får fransarna att växa snabbare. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Annons
Fransserum

Ett fransserum från Revitalash som får dina fransar att växa och bli starkare. Bidrar även till att dina fransar böjs. Här finns den att köpa (reklamlänk).

3. Investera i en bra primer

Visste du att det finns primer även för dina fransar? Genom att applicera en primer innan din mascara så får du mer volym och fylligare fransar. Ett tips är att låta din primer torka lite innan du applicerar mascaran för bästa resultat.

Dior fransserum

Dirshow maximizer 3D primer tredubblar volymen på dina fransar. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Annons
Fransserum från smashbox

Photo finish lash primer från Smashbox vårdar och lyfter dina fransar. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Loreals egna primer till fransar

En 2-1 primer från L’Oréal ger dina fransar extra volym och längd, samtidigt som den vårdar och stärker fransarna. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Annons
Primer vegansk för fransara

En vegansk primer från LashFood som förlänger dina fransar, samt ger dem ökad volym. Här finns den att köpa (reklamlänk).

4. Använd rätt mascara

Det finns oändligt många mascaror att välja mellan, och är ditt mål att få längre och fylligare ögonfransar så borde du välja en mascara som framkallar just det.

Nyx fransserum

En volymgivande och förlängade mascara från NYX som gör att dina fransar ser extra mörka och fylliga ut. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Annons
Loreal telescopic

Telescopic mascara från L’Oréal som ger dina fransar volym, längd och fyllighet – samtidigt som den separerar på dina fransar för att undvika klumpar. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Mascara från Pixi

Mascaran Lenghty Fiber från Pixi som får dina fransar att se och kännas längre på ett kick. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Annons
Mascara från Tokyo

Med sin smala och böjda borste ger denna mascara från Tokyo Matsuge fransarna både volym och längd. Här finns den att köpa (reklamlänk).

Läs mer:

Så sköter skönhetsproffsen sin hud i vinter

Annons