Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Rouge i flytande eller puderform – 10 prisvärda köp

28 apr, 2020 
AvRebecca Wictor
Rouge i kräm, puder och gel
Rosiga kinder hör våren till. Skaffa en hälsosam och fräsch look med hjälp av ett bra rouge. Här tipsar vi om 10 prisvärda köp!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Rosiga kinder kan verkligen ta din makeup till en ny nivå. Eller bara ge dig en fräsch och pigg look till vardags. Men det finns många olika varianter att välja mellan och hur vet man vilken som passar en bäst?

Puder, kräm eller gel – vilket rouge är bäst?

Det är väldigt olika om man föredrar rouge i flytande eller fast form. Men det kan alltid vara bra att försöka matcha rouget med resten av din sminkning. Det vill säga att använder du en matt foundation och har oljig hy kan det fungera bättre med ett puderrouge. Och tvärtom, lägger du en fuktig bas och har torr hy kan det blir bättre resultat med en krämig variant.

10 prisvärda rouge i både puder- och flytande form

Idun Minerals puder

1. Ett pulverrouge från Idun Minerals. Dess skonsamma mineralformulan skyddar och vårdar huden samtidigt som du får en fräsch look. Den här färgen heter hallon och är en rosenrosa nyans. Finns i flera olika nyanser. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Indy Beauty rouge

2. Ett rosa rouge som du kan bygga upp i intensitet, från Indy Beauty. Prisvärt och ger ett härligt glow. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Maria Åkerberg rouge Camel

3. En härlig blandning av nougat och rosa ger den lite mer mogna nyansen på Maria Åkerbergs rouge Caramel. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Lumene rouge glow
Rosa rouge

4. Om du vill ha extra glans är detta puderrouge från Lumene ett bra val då rosy glow har en lystergivande formula. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Max factor rouge

5. Physicians Formula har detta underbara rouge som innehåller pärlpigment som jämnar ut hudens textur och återfuktar den samtidigt. Finns i flera olika härliga nyanser. Här kan du köpa det (reklamlänk)

6. Ett prisvärt puderrouge från Max Factor, som ger en naturlig look. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Apieu puder

7. Ett rouge som passar dig med fet/oljig hy, som ger en matt känsla och håller länge. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
Isadora bluch stick

8. Krämig rouge från IsaDora som ger en härlig lyster och lite färg. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Pixi sheer cheek

9. En gel-baserad rouge som öven blir fin på läpparna. Finns i flera fina rosa/lila nyanser. Här kan du köpa det (reklamlänk)

Annons
YSL rouge och läppstift i ett

10. Ett annat flytande rouge som är framtaget att passa lika bra på läpparna. En magisk kombo från Yves Saint Laurent som ger en självsäker look. Här kan du köpa den (reklamlänk)

LÄS MER:

Läppglans med spf – skydda läpparna mot vårsolen

Bra bronzingprodukter med solskyddsfaktor

Annons