De populäraste håroljorna 2021 – 11 shoppingtips

Populära håroljor

Hälsoverktyg

Stressa mindre Stressa mindre
Räkna ut din fettprocent Räkna ut din fettprocent
Kaloritabell Kaloritabell
Motionstabell Motionstabell
Räkna ut ditt BMI Räkna ut ditt BMI
Räkna ut ditt kaloribehov Räkna ut ditt kaloribehov
Räkna ut din midja/höftkvot Räkna ut din midja/höftkvot
Ner i vikt - tjänster Ner i vikt - tjänster
Onlinekurser för nya vanor Onlinekurser för nya vanor
Recept Recept
Veckans meny Veckans meny
Nyhetsbrev Nyhetsbrev

En hårolja kan ge nytt liv till ett trött hår. Med oljornas näringsrika och vårdande innehåll blir frissigt hår och glansigt och mjukt. Håroljan skyddar dessutom mot värme och kan användas innan styling.

Så använder du hårolja

Om du vill använda håroljan som en behandling tar du ett par droppar och massera in i ett torrt hår, fördela oljan i händerna och sedan jobbar du in den i längderna. Har du lockigt hår kan du ta mer än 2-3 droppar för att ge stråna det de behöver. Vissa håroljor är även en skalpbehandling som stimulerar hårväxten och behöver då fördelas i hårbotten. Låt oljan sitta i minst 20 minuter innan du applicerar schampo i det torra, men oljiga, håret för att sedan skölja ur dem tillsammans. Sedan fortsätter du att tvätta håret som vanligt.

Det går även att använda håroljan som styling, som vi nämnde ovan är den värmeskyddande. Använd den i torrt hår innan styling.

Populära håroljor 2021

Vi listar de mest sålda håroljorna!

True soft hårolja Maria Nila

True soft från Maria Nila innehåller arganolja som absorberas snabbt av håret, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Hårolja från Olaplex

Olaplex No 7 Bonding oil är en fjäderlätt hårolja som reparerar och gör håret glansigt, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Hårolja från L'Anza

Håroljan Healing strength från L'Anza är precis vad den låter som, den reparerar håret och gör det glansigt och mjukt, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Hårolja från Wella Professionals

Luxe oil SP från Wella professionals innehåller en blandning av jojoba-, mandel- och arganolja som stärker hårets struktur och gör det mjukt och glansigt, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Hårolja från Kérastase

Håroljan Resistance från Kérastase används i hårbotten och i längderna för att stimulera hårväxten och förstärker håret, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Hårolja från Moroccan Oil

Moroccan Oil Original hair treatment är en hårolja som bygger upp och förstärker håret – och gör det vackert glansigt, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Dark oil hårolja från Sebastian

Dark oil från Sebastian är olja i geléstruktur som vårdar håret inifrån och ger det glans och styrka, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Young again hårolja från Kevin Murphy

Håroljan Young again från Kevin Murphy innehåller imortelle som motverkar hårets åldrande, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Nutrive nattolja för håret från kérastase

Håroljan Nutrive från Kérastaste är ett nattserum för torrt hår som ger näring och skydd för håret, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Goldwell rich repair hårolja

Goldwells Dualsenses rich repair stärker och vårdar håret och gör det mjukt och glansigt, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Davines Oi oil

Davines Oi Oil är en multifunktionell hårolja som tar bort frissighet och gör håret mjukt och följsamt, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

1:57

Efter reklamen: 4 beautyhacks på TikTok du måste prova

(1:57)

Redaktionens tips

12 färginpackningar som fräschar upp hårfärgen mellan frisörbesöken

Dela på: