HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Här får större storlekar plats i vanliga sortimentet

13 sep, 2016 
Thowe Wagner Larsson
I höst integrerar Lindex stora storlekar i alla sina modekoncept, vilket innebär att det tidigare plus size-konceptet Generous försvinner.
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Tidigare har Lindex bara haft större storlekar på utvalda delar av sortimentet, ett så kallat Generous-sortiment. Inför höstens kampanj Fall Fashion Heroes integrerar man alla storlekar – och initiativet har mottagits med otroligt positiva reaktioner, enligt Annika Hedin, designchef Lindex.

– Det är fantastiskt att Lindex inkluderar större storlekar i sina kollektioner. Plåtningen var en stark upplevelse eftersom vi som valts som modeller representerar en sådan mångfald, det var riktigt mycket girl power i studion, kommenterar Ashley Graham.

Kampanjen är uppbyggd kring tröjan med ballongärm, toppen med klockad ärm och skorstenskrage, den stickade klänningen, den smala ankelbyxan och jeansen. Färgerna skiftar från djupt vinrött och bränt brunt till orange och ljust rosa.

– Vi vill att kvinnor i alla storlekar ska känna sig inkluderade och kunna handla från alla våra modekoncept. Med denna förändring kommer våra kollektioner bli ännu mer inspirerande och tillgängliga för fler, säger Annika Hedin.

Lindex Fall Fashion Heroes lanseras i butik och på lindex.com den 22 september. Se hela kollektionen på Lindex hemsida.

Annons