Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

Plaggen med högst mysfaktor i vinter – 16 shoppingtips

07 nov, 2018 
Nej, du behöver inte "mysa med stil" – men när man hittar de där riktigt sköna myskläderna så blir faktiskt myset liiiite bättre! Här tipsar vi om plagg, filtar och ljuslyktor som garanterar önskad mysfaktor!
Annons

När det har varit mörkt sedan klockan 14, och den korta promenaden till bussen känns som en tio minuter lång ansiktsdusch, då finns det inget mer lockande än att krypa ur kontorskläderna och in i mysdräkten.

Fram med filtar, ljus, stora tekoppar och bylsiga oversize-tröjor. Plocka upp en spännande bok eller slå på den nya Netflix-serien. MYS in vintern ordentligt – det är ju trots allt den delen vi sett fram emot mest under sommarens toktorka!

Här har vi samlat höstens och vinterns mysmåsten!

Tröjan

En riktigt go tröja är ett måste för den som vill känna sig varm och avslappnad. Satsa på en luftig polo i oversize-modell med vida ärmar, som tillåter dig att sitta hur du vill i läsfotöljen.

Grå, stickad tröja från NLY Trend (reklamlänk), i en längre modell som räcker ner på låren. Läs mer och köp här! (reklamlänk)

Grå polotröja från Nelly.

Hoodie-tröja från Reebok (reklamlänk), med dragsko i huvan och ficka på magen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Hoodie från Reebok.

Mjuk och skön tröja i tunnare material från Sense of Karma (reklamlänk), med dragkedja fram och muddar i ärmsluten. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sense of Karma myströja.

Mysbyxorna

En sann mysare skulle aldrig sitta i tajta jeans hemma! Jeggins på sin höjd. Men de flesta av oss trivs nog bäst i den klassiska mjukisbyxan, leggings eller kanske en yogabyxa. Muddar i bensluten är praktiskt eftersom det minskar insläppet av kalluft, men trivs du inte med muddarna finns det gott om vidare benslut att välja mellan!

Annons

Klassiskt lös modell på sweatpants från SOC (reklamlänk), i lån modell med muddar nertill och dragsko i midjan. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Sweatpants från SOC.

Vida mjukisbyxor i velour från Lindex (reklamlänk), finns i färgerna blått, svart och rött. Med dragsko i midjan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Velourbyxa från Lindex.

Sköna byxor från Boob (reklamlänk), som passar kvinnor före, under och efter en graviditet – med andra ord sitter de riktigt skönt över magen! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
mysbyxor från Boob.

Tofflor och sockor

Det är svårt att känna sig helt avslappnad med kalla fötter – och är det något som är kallt i många svenska hem så är det golven. Håll tassarna varma med hjälp av ett par stickade sockor eller gosiga tofflor.

Är du äldre, har dålig balans eller hala golv kanske ett par tofflor med bra sula är att rekommendera!

Slip-in tofflor i fårskinn från Ugg (reklamlänk), finns även i ljusbrunt. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

tofflor från Ugg.

Mjuka och värmande tofflor från Shepherd (reklamlänk), med en mjuk sula i mocka. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Toffla från Shepherd.

Visst kan man köra jultema hela vintern! De här fodrade sockorna från H&M (reklamlänk)gör det värt det. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sockor från H&M.

Eller ett par med diskreta sockar! Dessa kabelstickade med tofs är från Lindex (reklamlänk). Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Sockor från Lindex.

Filtar och plädar

De flesta av oss får det lite kallare även inomhus under årets kalla månader – trots element och golvvärme och allt vad det kan vara. Att då ha en värmande, skön filt att dra över sig i soffan är guld värt!

Annons

Tänk på storleken – är du lång kanske du vill ha en längre variant, och är ni två som ska samsas kan det vara bra med en som är bredare än vanligt.

Fuskpälspläd med fleece på baksidan, från Jotex (reklamlänk). Den är inte bara så mysig som möjligt – den blir dessutom ett snyggt tillägg i inredningen! Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Pläd från Jotex.

Filt från Granit (reklamlänk), i årets hetaste färg: Senapsgul. Gjord av ull från välmående, nya zeeländska får. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Filt från Granit.

En klassiker är denna filt från Klippan (reklamlänk), i gråvit ull i ett etnomönster samt fransar. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Pläd från Klippan.

Ljuslyktorna

Det går så klart att mysa loss med vanlig takbelysning, men det ger det lilla extra att tända några levande ljus i vackra lyktor.

Färgad metall eller glas ger dessutom en levande mysbelysning som sätter stämningen. Tänk bara på att vara försiktig och aldrig lämna ett brinnande ljus obevakat!

Ljuslykta i mässingsfärgad metall, från Åhléns (reklamlänk) i trendigt mönster. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Ljuslykta från Åhléns.

Ljuslykta från Indiska (reklamlänk) som ger ett mysigt, blått sken. Finns även i färgerna amber och vinrött. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
Ljuslykta från Indiska.

Årets sötaste ljushållare? Denna lilla sengångare är från Lagerhaus (reklamlänk). och du kan läsa mer och köpa den här. (reklamlänk)

Ljuslykta från Lagerhaus.

 

Läs mer:

5 härliga anledningar till att vi borde mysa mer

Hur ni myser kan säga en del om er relation

Test: Hitta rätt kläder utifrån din kroppstyp

 

Annons