Artikeln innehåller reklamlänkar
HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Påskägg med skönhet 2020 – här är bästa köpen

26 feb, 2020 
AvSara Lund
påskägg med skönhet 2020
Först kom adventskalendrarna med skönhet – nu kommer påskäggen. 2020 är året då flera beautymärken släpper påskägg med smink och skönhet, och vi håller självklart koll på när de släpps och var du kan köpa dem!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

2019 var året när adventskalendrar med skönhet verkligen blev en stor snackis. Flera beautyvarumärken släppte egna varianter och när december väl kom så var de flesta slutsålda. Men nu verkar det vara en ny trend på väg in på beautyhyllorna – nämligen påskägg med beauty. En perfekt påskpresent att ge bort till din skönhetsintresserade vän i stället för de traditionella godisäggen.

Nedan listar vi beauty-påskäggen du kan köpa i år – scrolla ner och inspireras!

Här är påskäggen med beauty 2020:

Vi fyller på listan när nya påskägg släpps – håll utkik! 

1. Påskägg med hudvård från Babor

Babor Easter beatyegg 2020

Årets påskägg från Babor är för dig som älskar hudvård och som vill få tillbaka lystern efter en mörk och kall vinter. Ägget innehåller en 14-dagarskur – allt från stress control till pollution protect.

Annons

Påskägget kostar 625 kronor och ANNONS du kan köpa det här.

2. Guldigt ägg från Tonymoly

Påskägg med smink i från Tonymoly

Varför ge bort ett påskägg med godis när du kan ge bort ett ägg som innehåller en primer? Det här guldiga ägget från Tonymoly innehåller en primer som ska trolla bort porer, göra huden matt och få sminket att hålla längre.

Ägget kostar 140 kronor och ANNONS du kan köpa det här.

3. Glossybox Pink Easter Egg

Glossybox easter beauty egg

Förra året lanserade Glossybox sitt ”Pink Easter Egg” för första gången – och det sålde slut på bara tio minuter. I år gör det comeback och innehåller överraskningar från flera olika beautymärken. Ägget säljs exklusivt till prenumeranter under 24 timmar, sedan släpps de för alla. I år kommer det även i olika färger.

Annons

Ägget kostar 399 kronor och ANNONS du kan köpa det här från och med 16/3.

4. The beauty egg collection från Lookfantastic

Lookfantastic easter box collection 2020

Lookfantastic släpper beautyboxar varje månad och när april närmar sig så kommer såklart en påskedition. Förra året innehöll boxen sju stycken inslagna ägg med allt från hår- till hudvård, till ett värde av 3 000 kronor. Det här året kommer boxen tillbaka – men än så länge är varken innehållet eller lanseringsdatum officiellt.

ANNONS Här kan du se boxen från förra året.

Annons

5. Äggpaket med tvålar från Holika Holika

Äggpaket med tvålar från Holika

Det här paketet från Holika Holika innehåller inte alls det du tror. Äggpaketet innehåller fyra olika tvålar – för dig med torr, fet, blandad och känslig hy. Paketet är inte limited edition för just påsk, utan kan köpas året om. Men – visst är det en fin påskpresent?

Äggpaketet kostar 199 kronor och ANNONS du kan köpa det här.

6. Golden egg badbomb från Lush

Vegansk badbomb från Lush

Ett veganskt påskägg för dig som gillar att ta ett skönt bad. Det här guldiga ägget från Lush gör att vattnet blir guldigt och glittrigt samtidigt som det lämnar din hud återfuktad och mjuk.

Ägget kostar 89 kronor och du kan köpa det här.

LÄS MER:

Läppglans med spf – skydda läpparna mot vårsolen

Annons