Artikeln innehåller reklamlänkar
Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

7 olika partytoppar som är fina och bekväma – för dig med större byst

11 dec, 2019 
AvRebecka Gustavsson
Invetsera i en topp som passar din kroppsform
Är du också trött på blusar som inte går att knäppa, tröjor som blir för korta eller skjortor som glipar? Det är vi också! Här har vi samlat sju fina och sköna alternativ som är anpassade för dig med större byst.
Annons

Att hitta den perfekta toppen som du kan ha både till fest och vardags kan vara svårt, speciellt om du letar efter en specifik typ av tröja. Och om du exempelvis har en större byst eller är bredare över det övre partiet på kroppen kan det kännas omöjligt att hitta något som passar.

Antingen kan det hända att knapparna inte går att stänga, att det glipar genom tröjan och i vissa fall känns det som om brösten rent ut sagt ska hoppa ut ur urringningen.

Nedan har vi samlat toppar i större storlekar och i modeller där brösten får plats utan att tröjan blir för kort eller urringningen för djup. Scrolla ner för att inspireras och hitta dina favoriter!

Så hittar du rätt tröja för en större byst

Nej, det är inte lätt när det känns svårt och att hitta en topp som passar alla kroppsformer är verkligen omöjligt. Men om du har samma problem som många andra med att de flesta toppar du hittar är obekväma, för små eller att de helt enkelt inte passar på grund av att du har en större byst så kan vi hjälpa dig på traven.

Annons

Det finns nämligen alternativ som gör livet lite enklare för stunden. Satsa på en tröja i mjukt material och skrota skjortor som plattar till och sitter åt. Ett annat alternativ som passar perfekt om du har har problem med att tröjan inte går att knäppa är att investera i alternativ med omlott-knytning. Det är både trendigt, snyggt och bekvämt!

Det sista tipset är att hitta tröjor i rätt storlek som markerar midjan, det definierar och framhäver dina fina former i stället för att dölja dem.

1. Partytopp i mesh

Svart top i mesh i större storlek
En partytopp som passar även till vardags!

Svart topp i mesh med stretchig kvalité. Tröjan finns i upp till storlek 52/54 och kommer från Happy Holly. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Satinblus med knytning

Blå satinblus i större storlek
En blus fungerar lika bra till jeans som till en kjol!

Blå satinblus med knytning som även finns i svart. Blusen finns i upp till storlek 62/64 och kommer från Cellbes. Här kan du köpa den (reklamlänk).

3. Blus med omlottknytning

Dusty pink blus med knytning i midjan
Så himla söt och i stretchigt material för ökad komfort!

V-ringad topp med vida ärmar i färgen dusty pink. Blusen finns i upp till storlek XL och kommer från Chiara Forthi. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Kavaj med knytning i midjan

Blazer kavaj i svart färg
En kavaj är både skön och stilren!

Svart blazer med skärp i midjan som går att ta loss. Finns i upp till storlek 44 och kommer från Cubus. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Vit skjorta

Vit skjorta i oversized modell
En vit skjorta kan både användas till vardags och enkelt piffas till med smycken!

Vit blus i skjortmodell. Finns i upp till storlek XXL och kommer från Kappahl. Här kan du köpa den (reklamlänk).

6. Oversized blazer-dress

Annons
Kavajklänning
Klänning som fungerar över jeans eller till ett par strumpbyxor.

Vit kavajklänning i satin som har ett tillhörande skärp i midjan. Klänningen finns i upp till storlek XL och kommer från Gina tricot. Här kan du köpa den (reklamlänk).

7. Ribbad polo

Svart polo i ribbat material
En snygg polo fungerar i alla lägen!

Svart polo i ribbat material som ska vara mjuk i passform. Tröjan finns i upp till storlek 62/64 och kommer från Cellbes. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Läs mer: 

8 sportbehåar för dig med större byst

10 behåar och toppar för dig med större byst

Annons