Tips på mors dag-presenter för aktiva mammor

morsdag_adidas_pureboost_

Snygga och smidiga lättviktaren Pureboost X från Adidas är löparskon som tar för sig, även om den är skapad för ett neutralt löpsteg. Stötdämpande Boost Foam-mellansulan ger stöd och skön svikt.

Pris: Ca 1 199 SEK

Sladdfria hörlurar med tvättbara detaljer

urbanears-hellas-rush-greyorange(228571)_2_Normal_Large

Hellas Rush från Urban Ears är trådlösa, mjuka och luftiga hörlurar utan störande sladdar. De tål och absorberar fukt (!), är tvättbara och har en smidig touch-funktion som styr volym och tar emot samtal.

Pris: Ca 1 200 SEK

Doftnyhet signerad Zlatan!

zlatan-parfym

Suprême pour Femme från Zlatan Ibrahimovic andas feminin attityd och sportig fräschhet. Doftar gott av citrus, rosépeppar med inslag av vårpion och grönt te.

Pris: Ca 530 SEK

morsdag_balte

Löparbälte från Adidas för praktisk förvaring. Justerbar storlek. Reflekterande detaljer ger ökad synlighet i mörker. Tryckt adidas Performance-logo.

Pris: Ca 189 SEK

morsdag_roshnisch

Nyheten Malin 7/8 Tights från Röhnisch har justerbara band i midjan och nyckelficka bak.

Pris: 599 SEK

morsdag_bag

Rymlig och slitstark träningsväska från Peak Performance i populär och klassisk modell. Lika enkel, snygg och praktisk på gymet som på resan.

Pris: 599 SEK

traninsbh

Sport BH från KappAhl Active Wear i seamless snabbtorkande material. Brottarrygg och lätt vaddering som är uttagbar. Ger lätt till medium support. Rekommenderas till lågintensiva träningsformer.

Pris: 179 SEK

Spring ett lopp tillsammans!

springa lopp 2016

Det kryllar av lopp i sommarsverige! Anmäl dig själv och din mamma för en härlig upplevelse. Väljer ni Tjejmilen i Stockholm i september får ni rabatt om ni anmäler er via nedanstående länk.
Anmälan gör du här!

* Erbjudandet gäller endast för dig som anmäler dig och din mamma mellan den 25-29 maj via länken ovan

morsdag_linne

Vad är viktigare än mat, träning och kärlek? Aprikosfärgad träningstopp från Cubus med rätta budskapet.

Pris: 159 SEK

 

morsdag-klocka

FT7 från Polar är en träningsklocka med pulsmätning och med beräkning av kaloriförbrukning. Klockan ger även utvärdering av om träningen huvudsakligen förbränner fett eller förbättrar konditionen.

Pris: 999 SEK

morsdag_pulver

 

Ekologisk, vegetabilisk och lättsmält proteinpulverblandning från Renée Voltaire. Tillverkad av hampafrön, acai, spirulina och vetegräs. Vikt: 400 g.

Pris: 199 SEK

tips present mors dag 2016

På jakt efter snygga väskor, smycken eller vardagskläder? Missa inte vår stilexpert Katarina Althins stilsäkra presenttips för mors dag 2016!

Katarina Althin: Presenttips till mors dag 2016