HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

Mode & skönhet: 5 saker det snackas om just nu

05 nov, 2022 
Jennie Sandberg och en tjej som kramar en hund
Nu frossar vi i höstens mysiga plagg och hämtar ny kunskap från hudvårdsexperterna. Krama ur hösten med oss, här är 5 saker det snackas om just nu!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Kopping, manchester och gladare beautyrutiner– här är de allra hetaste snackisarna inom mode och skönhet just nu. MåBra:s chefredaktör och tillika skönhetsredaktör Jennie Sandberg listar här fem saker det pratas lite extra om.

Se också: Torr hud? 3 vanliga misstag vi gör med huden och så fixar du dem

3 vanliga misstag vi gör med huden och så fixar du demBrand logo
3 vanliga misstag vi gör med huden och så fixar du dem

1 Kopping

Efter guasha-stenar och jade-rollers kommer nu nästa välgörande trend: koppning! Med speciella silikonkoppar för just ansiktet får du en effektiv och djupverkande massage. Det vacuum som bildas stimulerar bindväven och hjälper till att få bort svullnad och slaggprodukter. Ansiktskopp Curam, ca 249 kr.

Annons
Curam

2 Tjugoåtta dagar

28 dagar tar det från att en hudcell bildas, vandrar upp till hudens yta och sedan avstöts. En process som saktar ner med åldern. Få mer fakta om hudvård och hudvårdsguider hittar du här.

En glad kvinna

3 Manchester

Sätt stilen i klassisk manchester. Tyget som klär både akademiker och bohemer! Manchesterns breda spår har synts i mode och inredning ett tag, och hänger kvar tryggt även i höst. Kombinera med olika toppar och accessoarer och variera looken från busigt kreativ till kontorsklok. Här modellen Jackie från Lindex med extra hög midja och vida ben. Finns också i korall, strl 34-54 pris 499 kronor.

Annons
Lindex

4 Hudvårdande solkyss

Förläng sommarbrännan med ett bronzer-stick. Nyheten från Jane Iredale är krämigt men matt, vilket gör det lätt att få till en naturlig look. Dessutom är det vårdande och jobbas snabbt in i huden. Applicera i formen av siffran 3: i tinningen, under kindbenet och längs käkbenet. Pris 445 kr, janeiredale.se.

Jane Iredale
Bronzer-stick från Jane Iredale

5 Gladare beautyrutiner utan plast

HappySoaps vision är en plastfri kosmetikamarknad, därför förekommer inte materialet i varken förpackningar eller tillverkningsprocesser, lagring eller export. Vi gillar särskilt de söta schampokakorna med torkade blommor. 89 kronor kostar en kaka (70 gram) som motsvarar hela 3 plastflaskor med schampo. happysoaps.com

Happy Soaps
Schampokakor med torkade blommor

Foto: Peter Assarsson, TT

Källa: Eucerin

Annons