Artikeln innehåller reklamlänkar

MåBra testar: Vårens bästa mascara-nyheter

Bäst i test: maskara.

Mitt under brinnande pandemi har mascaran ha blivit den kanske viktigaste produkten i sminkväskan. Medan försäljningen av läppstift minskat, har försäljningen av mascara ökat. Fenomenet kallas The Mascara Index och hänger ihop med användandet av munskydd – fokus har helt enkelt skiftat från munnen till ögonen och när vi känner oss deppiga unnar vi oss en ny mascara.

Vi har provat oss igenom vårens mascara-nyheter och hittat flera, riktigt bra köp!

8 nya mascaror för alla fransar

Maybelline sky high

Lash Sensational Sky High från Maybelline har blivit en social snackis tack vare sin förmåga att ge fylliga, långa fransar. Och visst håller den måttet! Ett lager räcker till vardags men vill man bygga volym kan man lägga på ett par lager till. Köp här (länk till butik).

Artdeco volume supreme

Bästa volymen

ArtDeco Volume Supreme Mascara älskas av många beauty-fantaster och är i klass med Sky High – men den ger mer färg. Kommer nu i ny limited edition- hylsa. Extra stor borste för riktigt feta, fylliga fransar. Long Lasting-effekt. Köp här.

bare minerals strenght & lenght

Vattenfast!

Bare Minerals Strenght & Length är en förlängande mascara med inbyggt vårdande fransserum. Har en unik paddelborste som ger fransarna ett jättefint lyft. Vattenfast. Köp här (länk till Kicks).

max factor divine lashes

Vegansk formula

Max Factor Divine Lashes är en volymmascara med en lättviktsformula som inte tynger ner fransarna – trots flera lager. Klumpar inte. Lämplig även för känsliga ögon.Köp här (länk till Kicks).

isadora nature lenght

Naturliga ingredienser

Prisvärda Isadora Nature Enhanced Length Mascara består av naturliga ingredienser. Borste som ger långa, fint definierade fransar. Oparfymerad. Köp här. (länk till Meds)

loreal paris bambi oversized eyes

L´Orèal Paris Bambi Oversized Eye är en lyftande mascara för stora, öppna Bambi-ögon med intensiva fransar. Köp här (länk till butik).

lancome idole lash

Lancôme Idôle Lash är en mascara som lyfter, separerar och ger fransarna fyllighet tack vare en unik microhårsborste med böj. Hög lyxfaktor.Köp här (länk till Kicks).

lumene blueberrt sensitive

För de känsligaste ögonen

Lumene Blueberry Sensitive Mascara har tagits fram i samarbete med Allergi-, Hud- & Astmaförbundet i Finland. För dig som vill ha fylliga, klumpfria fransar. Köp här (länk till Meds).

Läs även: ELLEs stora guide till årets bästa mascara

Foto: TT

Utvald läsning