HudvårdHårvårdNagelvårdShoppingTräningskläder

MåBra testar: Renande & lenande kroppslera

29 okt, 2012 
Vi har testat kroppslera som mjukar upp även den torraste vinterhud!
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto kostnadsfritt
Annons

Betygskala:

5 = mästerligt, 4 = mycket bra, 3 = bra, 2 = okej, 1 = dåligt

Så gjorde vi: En grupp kvinnor har provat ett antal produkter inom samma kategori. Testet är inte vetenskapligt, utan bygger på personliga bedömningar.

 

Rituals Body Mud

Betyg: 5 av 5

Pris: 139 kr

Omdöme: Förutom att den väldoftande leran svalkar skönt, renar på djupet och gör huden babylen så är den lättanvänd och smidigt förpackad. Tuben gör det lätt att trycka ut lagom dos till delar av kroppen eller till hela. Efteråt doftar du gott av lugnande basilika.

 

Rivage Dead Sea Body Mud

Betyg: 4 av 5

Pris: 320 kr

Omdöme: Lika lätt att smörja ut på kroppen som att skölja av med duschen. Får igång blodcirkulationen, huden blir först varm, sedan uppfriskande sval. Återfuktar bra. Kommer i engångsförpackning, testa lite först om du har känslig hy.

 

Föllinge Kroppslera Neutral

Betyg: 4 av 5

Pris: 169 kr

Omdöme: En riktigt dryg lera som räcker till flera gånger. Har lite peelingeffekt och doftar behagligt. Huden känns varm redan efter några minuter. Smörj med olja eller lotion efteråt för bäst resultat. Tar lite längre tid att skölja av men det är det värt, resultatet blir rent och lent!

Annons

 

Ahava, Dead Sea Mineral Mud

Betyg: 3 av 5

Pris: 179 kr

Omdöme: Lera värms i micron innan du applicerar den. Känns skön i början men flera som testat tycker att den kliar och sticker lite efter några minuter.  Luktar verkligen ren lera, och det gör även kroppen efteråt. Lätt att duscha bort och huden känns mjuk och len. Går även att ha i håret.

 

Shemen Amour Dead Sea Treatment

Betyg: 3 av 5

Pris: 125 kr

Omdöme: Det är valfritt att värma den här leran, de testare som gjorde det tycker leran är skön. De andra är inte lika imponerade. Det dröjer innan den stelnar. Det går åt en hel del för att täcka kroppen. Behaglig lerdoft, passar alla hudtyper.

 

Annons