Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

MåBra testar: Mjukgörande kroppspeeling

07 mar, 2012 
En bra peelingprodukt avlägsnar döda hudceller och gör huden slät.
Trist hud? Här är fem favoriter som förnyar!
Annons

Gnugga bort de sista vinterspåren med en mjukgörande skrubb. Vår testpanel har provat några av marknadens ledande märken.

EmmaS Body Scrub Pure Ocean

Omdöme: Favorit! Ger spalyx-känsla. Ganska snäll peelingeffekt, är mer en scrub-light. Tar bort gammal hud utan att riva och irritera. Hade fått högsta poäng om inte doften försvann så fort. Lättanvänd konsistens.

Pris: 139 kronor

Betyg: 4+ av 5

Rapsodine Socker & Rapsskrubb.

Rapsodine Socker & Rapsskrubb

Omdöme: Otroligt väldoftande! Känns exklusiv. Gör huden skönt oljig och len efteråt. River en del, men huden är å andra sidan len i flera dagar. Dryg men är tyvärr något trög och svår att få ur tuben.

Annons

Pris: 169 kronor

Betyg: 4 av 5

Joik Gentle Body Scrub Oatmeal and Brown Sugar.

Joik Gentle Body Scrub Oatmeal and Brown Sugar

Omdöme: Har en degig grötlik konsistens som delar testarna. Rengörande och river snällt. Huden får en fuktkick men känns inte oljekladdig efteråt. Naturlig, doftar milt av mandel. Mjuk och mycket dryg, men något knepig att använda.

Pris: 199 kronor

Betyg: 4 av 5

Raw Senses Sugar Scrub Sweet Orange.

Raw Senses Sugar Scrub Sweet Orange

Omdöme: Dyrt, lyxigt godis som luktar ljuvligt, tycker några testare. Ganska ”fet”, passar torrisar. För stark lukt och för oljig efterkänsla, tycker andra testare. River ordentligt. Svåröppnad burk.

Annons

Pris: 185 kronor

Betyg: 3 av 5

Lush Rub, Rub, Rub.

Omdöme: Jätteskön för den ömhudade! Huden blir mjuk. Peelar milt och snällt och doftar krispigt och mintigt. För lös konsistens och ”giftig” färg, tycker vissa testare. Men den gör det den ska! Doften sitter kvar länge, på gott och ont.

Pris: 139 kronor

Betyg: 3 av 5

AV: Theresa García

BILD: Thinkstock/Respektive producent

Annons