Artikeln innehåller reklamlänkar

MåBra testar: Dagcrème för mogen hud

MåBra testar dagcremer för mogen hud.

Lancôme Rénergie Multi-Glow

Dagcreme från Lancôme.

Drömcrème som ger drömhy! Den här får högsta betyg av alla. Ger en synlig effekt på hudton, lyster och glöd. Fyllig, lyxig konstistens. Mjukar upp och trollar optiskt bort stora porer. Det här är den enda crème du behöver dagtid, du kan till och med skippa foundation! Läs mer och köp här. (länk till butik)

Betyg: 5/5

Pris: 755 kr/50 ml

Peter Thomas Roth Rose Steam Cell Cream

Dagcreme från Peter Thomas Roth.

Hej lyster! Den här gelécrèmen ger en fin och rosig hy och har en återfuktande effekt som håller i sig hela dagen! Huden blir synligt uppiggad. Inte så fet, tas upp snabbt och funkar fint under makeup. Fantastisk doft av naturliga rosor. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Betyg: 4/5

Pris: 879 kr/50 ml

L’Oréal Revitalift Red Cream

Dagcreme från L'Oreal.

Den håller vad den lovar när det gäller att ge huden ett lyft! Stramar upp och gör porerna mindre synliga. Ger huden en jämn, varm och levande färgton. Flera testare tycker att crèmen svider och får huden att pirra, men den verkar inte irritera. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Betyg: 4/5

Pris: 179 kr/50 ml

Vichy Neovadiol Rose Platinum

Dagcreme från Vichy.

Tjock, kompakt crème som passar bäst för den torraste huden. Absorberas snabbt. Ger inte så mycket glöd men lite rosighet. Känns mer vårdande än uppsnyggande för hudytan. Trots att den är tjock fungerar den bra under foundation. Minus för aningen syntetisk rosdoft. Läs mer och köp här. (länk till Apotek Hjärtat)

Betyg: 3/5

Pris: 299 kr/ 50 ml

Biotherm Blue Therapy Red Algae

Dagcreme från Biotherm.

Skön crème som gör huden len och mjuk hela dagen men den sticker inte ut som varken bra eller dålig. Vill inte gå in riktigt i huden, utan ”korvar” sig något. Utlovar lyster men den lyser med sin frånvaro. Läs mer och köp här. (länk till butik)

Betyg: 2/5

Pris: 645 kr/50 ml

 

Läs mer:

8 oljor och krämer som minskar ärr och bristningar på huden

Blir huden röd i vinterkylan? Här är tipsen som lugnar den

Torr, fnasig hud? Så här får du fuktbalans från topp till tå

Utvald läsning