Torr hyHudvårdHårvårdNagelvårdPsoriasisRosaceaSminkShopping

MåBra testar: Brun utan sol

23 jun, 2011 
Varför svettas på stranden när man kan få en fin bränna snabbt & enkelt? MåBra har testat några av säsongens bästa BUS-produkter.
Annons

  
Natrelle Ltd, Natural Tan Towelette
Betyg: 5 av 5

Omdöme: Lätt att använda. Det känns fräscht och behagligt med den svala servetten  mot huden. Ger en diskret, gyllene ton. Stort plus för att de också är smidiga att använda på kroppen. Ger jättesnygg färg på benen.

PRIS: 69 kr (paket med fem servetter)


Rosenserien

Betyg: 4 av 5

Omdöme: Härlig, dryg och krämig konsistens – man ska inte ta för mycket, för då blir det svårt att stryka ut jämnt. Naturligt brun färg som sitter i några dagar. Fin doft.

PRIS: 230 kr

Estée Lauder Bronze Goddess
Betyg: 4 av 5

Omdöme: Behaglig crème som är lätt att smörja in jämnt i huden. Ger en diskret, fin färg. Några av testarna tyckte skillnaden var liten efter bara en påstrykning.

PRIS: 299 kr

Yves Rocher Auto Bronzant
Betyg: 3 av 5

Omdöme: Crèmen har en behaglig doft som känns fräsch när man smörjer in sig. Lätt att applicera. Ger en diskret solkysst effekt. Måste appliceras flera dagar i rad om man vill ha intensivare färg.

PRIS: 85 kr

L’Oreal Sublime Bronze spray
Betyg: 3 av 5

Omdöme: Ganska jämnt och okej resultat. Man ska spraya på 30 centimeters avstånd. Definitivt inget för linsbärare eller den som vill undvika en bad hair-day – ger garanterat hårkladd, tyckte en testare.

PRIS: 131 kr

Av: Julia Collinius

Bild: Respektive producent

Annons